The City of Green Buildings editia 2015

49 vizualizari
city
Distribuie pe

ONG-ul The City of Green Buildings urmareste trei directii cu proiecte interesante, unde se doreste implicarea studentilor cu rezultate demne de laudat si idei marete. Aceste proiecte se regasesc incluse in urmatoarele teme: Academy, Conference & Networking, respectiv Sustainable projects. Deoarece mintea este conceputa astfel incat corpul sa devina bogat, din observatiile lui Shakespeare, ne gandim ca si viitoarele cladiri verzi sa fie create pentru a imbogati orasul si natura.

Prin intermediul The City of Green Buildings Academy dorim sa pregatim urmatoarele generatii de specialisti in domeniul cladirilor sustenabile. Pe parcursul a doua saptamani participantii vor dezvolta concepte de cladiri verzi si vor realiza analize complexe asupra acestora pornind de la tema editiei 2015: “ To build or to transform? ”. Acestea vor fi prezentate ulterior in cadrul conferintei “The City of Green Buildings Conference”, iar cele mai bune lucrari vor fi premiate. De asemenea pe parcursul acestor doua saptamani vor fi prezenti la activitati specialisti in recrutare ai partenerilor nostri, care vor descoperi studenti talentati.

Cum se pot inscrie?
Accesand site-ul www.thecityofgreenbuildings.com, care va sta la dispozitie pentru inscriere si inregistrare.
Tot ceea ce trebuie facut este trimiterea unui CV si a unei scrisori de intentie, iar in cel mai scurt timp veti fi contactat telefonic de catre unul din colegii nostri.

Cand si unde?
The City of Green Buildings Academy va avea loc in doua locatii cu viziune si potential mare, Cluj-Napoca si Sibiu, in perioada 30 August – 13 Septembrie.
Proiectul dureaza doua saptamani, in care participantii vor beneficia de cazare, transportul, masa si materialele necesare pentru cursuri.

De ce?
Desfasurandu-se la a 2-a editie, proiectul nostru s-a dezvoltat, iar noi, organizatorii am dobandit experienta necesara pentru a creea conditiile optime necesare participantilor pentru a acumula noi cunostinte si pentru a se dezvolta atat din punct de vedere profesional cat si personal, punand in practica ideile conturate.

Partenerii editiei trecute:
Evenimentul a fost sustinut de Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca, Facultatea de Instalatii, ASFIC (Asociatia Studentilor Facultatii de Instalatii din Cluj-Napoca), RoGBC (Romanian Green Building Council), Federatia SHARE , E.ON Romania, Secpral Pro Instalatii, Amera Tower, NAI Romania, Testo Romania, Studium Green Campus, Instal Data Proiect, NGL (Next Generation Lighting ), Maestro Restaurant si partenerii media: cluj.com, Radio Impuls, Instal News, revista Tehnica Instalatiilor, Campus Cluj, Campus Bucuresti, Gazeta de Cluj, Digi24 si TVR Cluj.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 14.000 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 822.576 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 5.334 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 0 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video