Consiliile nationale pentru Cladiri Verzi din Romania, Croatia, Olanda, Turcia si Polonia au lansat programul Green Building Professional

112 vizualizari
Green Building Professional
Distribuie pe
Programul consta in 52 de ore de instruire multidisciplinara, care are drept rezultat acreditarea de comun recunoscuta in domeniul “cladirilor verzi” intr-un mediu sustenabil construit.
Programul necesita 10 cursuri, din care 8 obligatorii si 2 la alegere (dintr-un anumit numar de cursuri). Cursurile includ: Principii de proiectare a cladirilor verzi, Managementul Proiectelor de Cladiri Verzi, Evaluarea si Costul Cladirilor Verzi, Selectia si Managementul Locatiei unei Cladiri Verzi si alte elemente esentiale pentru constructii durabile.
Programul a fost creat special pentru a asigura instruirea in domenii de specialitate diferite avand in vedere ca pentru implementarea cu succes a proiectelor de constructii verzi colaborarea intre experti din domenii diferite este esentiala. Cursurile vor include o parte teoretica si studii de caz furnizate de experti in domeniu activi atat la nivel national cat si international. Programele sunt administrate de fiecare Consiliu national pentru Cladiri Verzi in parte si vor include atat cele mai bune practici internationale cat si solutii relevante pe plan local.
In Romania, acest program este derulat de Consiliul Roman pentru Cladiri Verzi (RoGBC).
In acest sens, pe 10 februarie, 2012 va avea loc cursul “Designul Solutiilor de Iluminat & Cladiri Inteligente” din Seria ”Romania Green Building Professional”, la sediul RoGBC, Bucuresti, str. Ialomicioarei, nr 21.
Este un curs de o zi ce are ca tema solutiile de iluminat sustenabile si integrarea acestora in cadrul Sistemelor de Management al Cladirilor pentru a genera performante ridicate. Acest curs este un curs obligatoriu pentru cei care doresc sa obtina certificatul “Romania Green Building Professional”.

Detalii curs:
1. Introducere: Iluminatul - Intre functionalitate si perceptie senzitiva
2. Elemente de baza in iluminat (unitati, masuratori si standard)
3. Lampi
4. LED: poveste sau realitate?
5. Sisteme de iluminat
6. Lumina naturala si tuburi ce utilizeaza lumina naturala
7. Dialux - Sofware European pentru Iluminat
8. EN 15193 - Lighting ENergy Index LENI
9. Sisteme automatizate de control
10. Studii de caz

Discounturile oferite si cursurile din program sunt disponibile aici.
Pentru inregistrare doar la acest curs, click aici.
Traineri: Dorin Beu
Ph.D. Dr. B.Eng. | Lector in cadrul Universitatii Tehnice din Cluj-Napoca | Director General B-Lighting SRL | Director al Laboratorului de Inginerie Electrica in cadrul Universitatii Tehnice din Cluj-Napoca

Mai multe informatii sunt disponibile la:
www.RoGBC.org www.gbcCroatia.org www.DGBC.nl
www.CEDBIK.org www.PLGBC.org

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Reea Agency

Video