Drumul de la Eficienta la Independenta energetica trece prin Targul RoEnergy Bucuresti, din 6 - 8 mai 2015

62 vizualizari
RoEnergy Bucuresti 2015
Distribuie pe


Cea mai importanta manifestare din domeniul Energiilor Regenerabile si al Eficientei Energetice din Romania continua seria evenimentelor cu Targul International RoEnergy Bucuresti, in perioada 6-7-8 mai 2015, care va avea loc la Romexpo, Pavilion D2, B-dul Marasti, 65-67. In paralel cu expozitia, timp de trei zile, vor avea loc o serie de conferinte, mese rotunde, workshop-uri, cat si alte manifestari conexe.

De ce sa participati la RoEnergy Bucuresti, 6 - 8 mai 2015
Prin producerea de energie, in regie proprie, consumatorii de energie se transforma in producatori de energie, devenind, practic, independenti din punct de vedere energetic, cu posibilitatea de a vinde in retea excedentul de energie.
Prin eficientizarea consumului de energie, indiferent de domeniul de activitate, companiile isi cresc rentabilitatea. Companii din Romania, Grecia, Italia, Germania si Olanda expun tehnologii din solar, fotovoltaic, biomasa, biogaz, cogenerare, eficienta energetica in industrie si constructii, LED, infrastructura energetica, etc.

Avanpremiera Targ RoEnergy Bucuresti, 6 - 8 mai 2015
· Energie solara: Energie regenerabila (fotovoltaica) semnificativa la nivel national in instalatii fotovoltaice mici, Panourile solare cu tuburi vidate, Cu module fotovoltaice de 1Kw instalat se poate sustine o gospodarie?! Perspectivele dezvoltarii energiei solare in contextul abordarii sistemice la nivelul tarilor SUERD
· Bioenergie: Cogenerarea pe Biomasa - Unitatile sub 2MW, Soiuri de plante energetice cultivate si modalitati de utilizare a biomasei in scopuri energetice, Biogaz din dejectii animale.
· Eficienta energetica in constructii si industrie: Programul de eficientizare energetica a blocurilor de locuinte in sistem ESCO, Ecobordei-dezvoltarea unor solutii moderne de realizare a constructiilor din materiale locale traditionale, Stocarea energiei sustenabile sub forma de aer comprimat in vederea aplicarii industriale.
· Workshop Fotovoltaice: Confortul si energiile regenerabile, Standarde ocupationale in domeniul regenerabilelor - Stadiu de elaborare, Pretul reglementat intre dorinta si realitate, Inchirierea de acoperisuri o noua oportunitate, Criterii de selectie a furnizorilor de sisteme fotovoltaice. 

Printre principalele noutati se remarca promovarea focusata a domeniilor care alcatuiesc portofoliul RoEnergy: RoEnergy#SOLAR, RoEnergy#BIOMASA, RoEnergy#BIOGAZ, RoEnergy#HYDROPOPWER, RoEnergy#WINDPOWER, RoEnergy#EnergyINDEPENDENT.

RoEnergy#SOLAR: sisteme fotovoltaice de pana la 0.5 MW, operare & mentenanta parcuri PV, stocare energie, sisteme termice, infrastructura energetica, etc.
RoEnergy#BIOMASA: sisteme de pana la 0.5 MW, energie din deseuri, cogenerare, solutii de termoficare pentru municipalitati, etc.
RoEnergy#BIOGAZ: centrale de pana la 0.5 MW, energie in fermele de animale, cogenerare, etc.
RoEnergy#HYDROPOWER: sisteme microhidrocentrale de pana la 0,5 MW, solutii de independenta energetica, retehnologizari MHC, etc.
RoEnergy#WINDPOWER: sisteme de pana la 0,5 MW MW, operare & mentenanta parcuri eoliene, infrastructura energetica, etc.

Din 2015, in Romania incepe o noua Revolutie Energetica
Dupa boom-ul parcurilor eoliene si solare, in Romania este asteptata sa se produca adevarata Revolutie Energetica: producerea de energie, in instalatiile mici, pentru consumul propriu, cu posibilitatea livrarii in retea a excedentului de energie. Prin noul sistem de subventionare, denumit feed-in tariff, consumatorul de energie devine producator de energie.
Ajuns la editia a V-a, pana in prezent, la fiecare din evenimentele precedente, Targul RoEnergy a reunit expozanti de pe trei continente (Europa, Asia si America de Nord ), alaturi de experti, cercetatori, persoane de decizie din industria RES, asociatii profesionale, reprezentanti ai administratiilor publice, ministere, oameni de afaceri si mass media.

Tematica RoEnergy Bucuresti 2015
Tematica Targului (selectie): energie solara, PV, termal, bioenergie (biogaz, biomasa, biocombustibili, cogenerare), energie eoliana, microhidroenergie, eficienta energetica, infrastructura energetica.

Detalii pe www.roenergy.eu

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 14.000 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 822.576 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 5.334 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 0 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video