Studiu asupra comunicarii companiilor din domeniul biomasei, energiei solare si energiei eoliene

52 vizualizari
studiu regenerabile
Distribuie pe

La ISH 2013 Agentia de Presa Krampitz va prezenta Studiul sau asupra comunicarii companiilor din domeniul biomasei, energiei solare si energiei eoliene

Mai mult succes de marketing prin mai multa prezenta mass-media.

Agentia de presa Krampitz a vandut anul trecut Ghidul PR pentru companiile din domeniul energiilor regenerabile in peste 15 tari. Agentia de presa Krampitz va prezenta la ISH 2013 studiul sau international asupra relatiilor publice in sectorul energiei regenerabile. Pentru prima data, agentia este expozant in cadrul targului international din domeniul sanitar, incalzire, aer conditionat si energii regenerabile de la Frankfurt am Main. Ministerul Federal al Economiei si Tehnologiei sustine participarea agentiei cu sediul in Cologne, prin subventii acordate companiilor tinere si inovatoare.

„Odata cu consolidarea acestui domeniu, sunt necesare schimbari ale pozitionarii pe piata, care au un efect, in mod firesc, asupra comunicarii”, explica Iris Krampitz, director al agentiei. „In studiul nostru am investigat daca mesajele de comunicare provenite de la companii din domeniul biomasei, energiei solare si energiei eoliene reprezinta punctele forte specifice ale companiilor si daca acestea ajung la grupurile tinta potrivite”. Primele rezultate vor fi publicate la Intersolar Europe in iunie 2013.

Agentia de presa Krampitz ofera consultanta companiilor din sectorul energiilor regenerabile de peste 9 ani. Din experientele sale, studiile si analizele intreprinse, a rezultat ca multe companii comunica intr-un mod arbitrar si mai putin strategic. „Daca aceasta piata se restrange, o companie trebuie sa isi mentina mesajele cu privire la punctele sale forte atat convingatoare si la subiect, cat si pentru a se diferentia de competitori. Doar printr-o comunicare orientata poate o companie sa-si utilizeze bugetul de marketing si PR in mod eficient”, explica Krampitz.

Cum poate fi directionata strategic comunicarea si cum pot fi formulate mesaje cuiva, toate acestea pot fi gasite in primul ghid PR dedicat ramurii energiei regenerabile internationale, publicat de Iris Krampitz in 2012. Vizitatorii ISH pot procura acest ghid din standul Agentiei Krampitz, Hall 10.3, C 10.

Ghidul ofera detalii companiilor din domeniul biomasei, energiei solare si energiei eoliene, cu privire la aplicarea masurilor PR adaptate necesitatilor, gasirea subiectelor si publicatiilor potrivite, pregatirea unui plan de actiune. Pas cu pas, se explica intocmirea propriului concept si monitorizarea activitatii media, stabilirea relatiilor cu reprezentantii media pe durata unui targ, puncte de interes in organizarea unei conferinte de presa. Sunt date exemple clare din sectorul energiilor regenerabile, in privinta limbajului unui comunicat de presa, conceptul de targ de profil, intocmirea unui articol profesional, formularea unor intrebari pentru interviu. Capitole importante sunt dedicate dezvoltarii si implementarii strategiilor si conceptelor PR, masurilor si instrumentelor utilizate in activitatea mass-media, internet marketing, retelele sociale, relatii publice internationale, criza de comunicare.

Un fragment din acest Ghid il puteti descarca de aici:

http://www.pr-krampitz.de/en/service/services-information-centre?download=290%3Asample_excerpt_pr_handbook

Foto: Standul agentiei la Intersolar 2012.

Iris Krampitz prezinta valoarea adaugata a relatiilor de presa profesionale

Ghidul PR pentru Energii Regenerabile poate fi comandat la pretul de 29,90 euro (TVA inclus) + costuri de expediere, de la Agentia de Presa Krampitz, in limba germana sau engleza.

Iris Krampitz PR Handbook for New Energies Press Agency Krampitz, Cologne,

Prima editie (2012) Softcover, 224 pagini,

DIN A 5 ISBN 978-3-00-036647-5 (Germana)

ISBN 978-3-00-036646-8 (Engleza)

Press Agency Krampitz Public Relations for Renewable Energies Dillenburger Straße 85 51105 Cologne Germany

Tel. +49 221 912 499 49

Fax +49 221 912 499 48

contact@pr-krampitz.de

www.pr-krampitz.de

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 8.800 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 108.776 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 6.666 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video