Summit-ul Roman pentru Energie Solara “Faceti cunostinta cu piata fotovoltaica”

50 vizualizari
RPIA
Distribuie pe

Asociatia Romana pentru Industria Fotovoltaica (RPIA) anunta ca in perioada 19-20 noiembrie 2012 la Hotel InterContinental din Bucuresti va avea loc editia din acest an a Summit-ului Roman pentru Energie Solara “Faceti cunostinta cu piata fotovoltaica” (The Romanian Solar Summit 2010 – Meet the PV Market). 
Organizatorii sustin ca este cea mai mare conferinta pe aceasta tema desfasurata in Romania, si ca dezbaterile vor fi insotite si de un targ specific. 
Prin intermediul acestei intalniri, cei prezenti vor avea ocazia de a primi informatii pretioase cu privire la industria solara romaneasca de la cele mai inalte autoritati in domeniu, dar si din partea reprezentantilor unor mari companii din acest sector energetic, cu o vasta experienta in industria fotovoltaica. 
Pe parcursul celor doua zile de Summit, participantii vor avea posibilitatea de a forma noi parteneriate, de a asculta idei noi de afaceri si oportunitati de dezvoltare a sectorului. 

Agenda Conferintei:

19 noiembrie
Section 1 – Administrative steps in PV projects
Section 2 - Administrative steps in PV projects (II)
Section 3 – Financial issues and banks procedures
20 noiembrie
Section 1 – Engineering&Installers
Section 2 - Constructors
Section 3 – Equipment Suppliers

Evenimentul va avea loc la Intercontinental Hotel Bucuresti, Ronda&Rapsodia Ballroom.
Daca vreti sa intalniti jucatori importanti de pe piata fotovoltaica, dispusi sa investeasca si sa formeze parteneriate noi, acesta este un eveniment la care cu siguranta trebuie sa participati! 

www.pvromania.ro 

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Reea Agency

Video