Asociatia Cosarilor la Congresul ESCHFOE 2014

61 vizualizari
Congresul ESCHFOE 2014
Distribuie pe

Participarea Delegatiei “Asociatiei Cosarilor” la Congresul ESCHFOE 2014 de la Belgrad

septembrie 2014 - O delegatie a “Asociatiei Cosarilor” din Romania compusa din Domnul euring. Cristian CETATEANU (Presedinte al Asociatiei) si Domnul ing. Viorel ALEXE (Vicepresedinte) a participat, in perioada 27-31 august 2014, la Congresul Federatiei Europene a Maestrilor Cosari – ESCHFOE 2014. Congresul s-a desfasurat la Belgrad si a fost gazduit de “Asociatia Cosarilor” din Serbia. La Congres au participat Asociatii din 17 tari. A 18-a tara participanta, Rusia, a avut statut de invitat.

In cadrul Congresului s-au discutat probleme specifice activitatii de curatare a cosurilor de fum si au fost (re)alesi cei 2 Vicepresedinti ai ESCHFOE: Domnul Michael VERDERBER din Austria si Domnul Petteri VIRRANTA din Finlanda. In cadrul Congresului, Domnul Cristian CETATEANU a prezentat o situatie a incendiilor datorate cosurilor de fum in Romania.

In fotografie este Delegatia “Asociatiei Cosarilor” din Romania care il incadreaza pe Domnul Hans-Günther BEYERSTEDT – Presedintele ESCHFOE – la Dineul de Gala care a avut loc la Palatul Regal al dinastiei sarbe Obrenovic. La Dineu a luat parte si Presedintele Camerei de Comert din Serbia, Domnul Zeljko Sertic.

Detalii despre conferinta le gasiti pe canalul de stiri din Serbia, Tanjug
http://www.tanjug.rs/news/142863/european-congress-of-chimney-sweeps-opens-in-belgrade.htm

http://www.asociatiacosarilor.ro

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Reea Agency

Video