Aerteknika

Concurs de proiecte din cadrul Cities of Tomorrow #7

communities in trialogue
vizualizari

Aveti posibilitatea sa va inscrieti la concursul de proiecte din cadrul Cities of Tomorrow #7, eveniment de top organizat de Camera de Comert si Industrie Romano-Germana.

Daca aveti proiecte pentru orasul/regiunea Dvs. care contribuie la dezvoltarea urbana sustenabila, implementarea de solutii inteligente pentru orase, imbunatatirea calitatii vietii sau marketingul regiunii/ al locatiei investitionale etc., ne bucuram sa ni le prezentati. Cele mai bune 9 proiecte vor avea oportunitatea sa se prezinte in cadrul evenimentului - in sesiunea de pitchuri si in zona de marketplace.

Castigatorii vor beneficia de premii pentru incurajarea dezvoltarii viitoare a proiectelor lor si de promovare prin AHK Romania pe durata unui an de zile.

Sesiunea de pitchuri va fi element central al conferintei Cities of Tomorrow #7 - Communities in Focus, in data de 26 martie 2019, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, dedicata trialogului intre dimensiunile relevante pentru dezvoltarea sustenabila a regiunilor: mediul de business, societatea civila si administratia publica.

Impreuna cu juriul nostru de specialitate, vom selecta in avans proiectele care vor participa la sesiunea de pitchuri. In ziua evenimentului, 9 concurenti din cele 3 categorii vor avea la dispozitie cate 5 minute pentru prezentarea proiectelor. Juriul, avand cate 3 minute pentru intrebari suplimentare, va alege castigatorii fiecarei categorii.

Premiul pentru castigatorul categoriei societatea civila/ ONG/ asociatie: 1 pachet participare la delegatia organizata de AHK Romania la Smart City World Congress in Barcelona, 2019 (mai multe detalii despre ultima noastra delegatie la Barcelona, aici)

Premiul pentru castigatorul categoriei mediul de business: 1 an de parteneriat econet (mai multe detalii despre platforma, aici)

 

Inregistrarea se face online pana la data de 15 februarie 2019, prin completarea urmatorului formular: inregistrare online. Tot ce trebuie sa ne mai trimiteti este prezentarea proiectului inscris (preferabil format PPT/PDF). Pana la data de 1 martie 2019 veti primi confirmarea calificarii in etapa finala.

Descoperiti mai multe detalii despre conceptul si structura evenimentului pe www.citiesoftomorrow.ro sau sectiune informativa pitchuri.

Adauga Comentarii

Basic HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id> <p> <br> <span> <img src alt height width data-entity-type data-entity-uuid data-align data-caption>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • Only images hosted on this site may be used in <img> tags.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.

Opinii

metalshow&tib

 

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Credem ca ‘Smart’ poate fi cu adevărat inteligent, doar dacă îmbunătățește viețile oamenilor.

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Vom continua să dezvoltăm capacitatea de producție astfel încât să atingem obiectivul ambțios de a fi în primii trei producători de boilere electrice în Europa în următorii 3 ani.

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Împlinirea a 150 de ani de existență pentru AFRISO în 2019 este un eveniment semnificativ, o performanță unică în domeniu, care ne obligă pe mai departe să fim referința în tot ce înseamnă aparate de măsură și accesorii pentru instalații la cel mai înalt nivel de calitate.

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

"Scopul și provocarea majoră pe care am avut-o în 2018 a fost informarea corectă și educarea clienților, deoarece în România încă se fac multe improvizații în acest domeniu. Vrem să continuăm să specializăm meseriași în acest domeniu."

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare

IEAS 2019