Conferinta Internationala EENVIRO 2015: Sustainable Solutions for Energy and Environment

96 vizualizari
Conferinta Internationala EENVIRO 2015 - "Sustainable Solutions for Energy and Environment"
Distribuie pe
Va invitam sa participati la Conferinta Internationala EENVIRO 2015 - "Sustainable Solutions for Energy and Environment" care va avea loc in perioada 18-20 Noiembrie 2015 in Bucuresti, Romania.
EENVIRO 2015 se desfasoara la Facultatea de Inginerie a Instalatiilor din cadrul Universitatii Tehnice de Constructii Bucuresti in sediul din B-dul Pache Protopopescu, nr 66, Bucuresti.

EENVIRO se adreseaza persoanelor din mediul universitar si de cercetare, ingineri, studenti, consultanti si companii din domeniul de energie si mediu si se afla deja la a treia editie.

Anul acesta vor fi prezenti, ca de obicei, oaspeti de seama de la universitati prestigioase. Surpriza consta in trei workshopuri paralele, dedicate unor apsecte practice diferite: metode de masura in mecanica fluidelor - workshop sponsorizat de Dantec Dynamics, softuri moderne dedicate modelarii integrate a cladirilor si a sistemelor asociate acestora - workshop animat Integrated Environmental Solutions, metode moderne de 3D printing - workshop organizat de firma Formwerk.

Toate lucrarile vor fi transmise catre procesul de review pentru Energy Procedia (Elsevier), avand sansa sa apara in acest volum. Articolele care nu se vor incadra in standardele ISI vor aparea in unul din jurnalele BDI asociate conferintei. Ca in fiecare an vor fi oferite premii pentru cele mai bune articole si pentru cele mai bune prezentari.

Informatii suplimentare pot fi gasite pe site www.eenviro.ro.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 6.500 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 2.664 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 163.028 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video