Aerteknika

Conferinta Internationala EENVIRO 2015: Sustainable Solutions for Energy and Environment

Conferinta Internationala EENVIRO 2015 - "Sustainable Solutions for Energy and Environment"
vizualizari
Va invitam sa participati la Conferinta Internationala EENVIRO 2015 - "Sustainable Solutions for Energy and Environment" care va avea loc in perioada 18-20 Noiembrie 2015 in Bucuresti, Romania.
EENVIRO 2015 se desfasoara la Facultatea de Inginerie a Instalatiilor din cadrul Universitatii Tehnice de Constructii Bucuresti in sediul din B-dul Pache Protopopescu, nr 66, Bucuresti.

EENVIRO se adreseaza persoanelor din mediul universitar si de cercetare, ingineri, studenti, consultanti si companii din domeniul de energie si mediu si se afla deja la a treia editie.

Anul acesta vor fi prezenti, ca de obicei, oaspeti de seama de la universitati prestigioase. Surpriza consta in trei workshopuri paralele, dedicate unor apsecte practice diferite: metode de masura in mecanica fluidelor - workshop sponsorizat de Dantec Dynamics, softuri moderne dedicate modelarii integrate a cladirilor si a sistemelor asociate acestora - workshop animat Integrated Environmental Solutions, metode moderne de 3D printing - workshop organizat de firma Formwerk.

Toate lucrarile vor fi transmise catre procesul de review pentru Energy Procedia (Elsevier), avand sansa sa apara in acest volum. Articolele care nu se vor incadra in standardele ISI vor aparea in unul din jurnalele BDI asociate conferintei. Ca in fiecare an vor fi oferite premii pentru cele mai bune articole si pentru cele mai bune prezentari.

Informatii suplimentare pot fi gasite pe site www.eenviro.ro.

Opinii

https://bit.ly/2Ds8Frn

 

„Există viitor pentru motoarele diesel. Vrem să punem punct, odată pentru totdeauna, dezbaterii privind declinul tehnologiei diesel.”

Dr. Volkmar Denner, CEO Bosch

Dr. Jochen Köckler

Tehnologia nu înseamnă a concura cu oamenii; este vorba de a ajuta oamenii. Noi suntem cei care luăm deciziile și stabilim cursul.

Dr. Jochen Köckler, Președintele consiliului de administrație al Deutsche Messe

O abordare a Inteligenței Artificiale de succes nu se referă doar la tehnologie, ci mai ales la oameni inteligenți. Organizaţiile ar trebui să aibă ca prioritate atragerea şi cultivarea de talente.

Carmen Adamescu, Partener EY România

Top Categorii

Romtherm 2019

 

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare