novapex

 

Evenimentele BAXI DAYS în România

BAXI DAYS 2019
vizualizari

BDR THERMEA ROMANIA SRL a organizat pentru prima dată în Romania evenimentele BAXI DAYS.
Acestea au avut loc în localitatea Băile Tușnad în perioada 27-28 Iunie 2019 și au fost dedicate importatorilor și distribuitorilor de echipamente Baxi în România.

baxi days 2019

La evenimente au fost prezentate noutățile din gama de produse Baxi.

baxi days 2019

Astfel, ca noutate absolută a fost prezentată colaborarea internațională a colegilor din grupul BDR Thermea, care au realizat în data de 25 iunie 2019 punerea în funcțiune a primei centrale termice din lume alimentată cu hidrogen, centrala care funcționeză în condiții reale de exploatare într-un proiect pilot din Rozenburg, Olanda.

Centrala a fost dezvoltată de Grupul BDR Thermea, al treilea producător european de soluții de încălzire și climatizare, a cărui misiune este de a dezvolta și produce soluții inteligente de încălzire și apă caldă, practic fără emisii de dioxid de carbon (CO2). Această centrală arde hidrogen pur, care este produs în mod sustenabil, utilizând energie eoliană sau solară, fără a produce CO2 în timpul producției. Hidrogenul este produs și livrat de furnizorul de gaze naturale Stedin, care a inițiat acest proiect.

O altă noutate a reprezentat lansarea crono-termostatului modulant cu wi-fi integrat Baxi Mago, conceput pentru a simplifica viața instalatorilor și a utilizatorilor centralelor Baxi.

cronotermostat Mango

Baxi Mago permite controlul confortului locuinței (centrală termică/pompă de căldură) prin Internet, utilizând o aplicație dedicată. Aplicația pentru iOS sau Android poate fi instalată pe un telefon mobil sau pe o tabletă și permite controlul uneia sau mai multor locuințe prin: controlul temperaturii ambientului și apei calde menajere conform unor programe personalizabile, reglarea pantelor climatice, vizualizarea parametrilor de funcționare, afișarea consumurilor de energie, notificări de avarii detaliate, setarea modului Vacanță, etc.

Tot la capitolul noutăți s-au prezentat urmatoarele produse, ce au intrat în gama de echipamente distribuite în România în 2019:
• gama de pompe de căldură tip split aer - apa Baxi, atât cele murale cât și cele de pardoseală;
• panourile solare Baxi, atât cele verticale cât și cele orizontale, precum și gama de boilere pentru prepararea apei calde menajere, ce se pot integra în instalațiile solare;
• gama de boilere electrice murale Baxi, cu capacități între 10-100 litri.

În fiecare zi au fost organizate tombole cu premii importante, constând în produse Baxi.
Astfel, s-au acordat ca premii 2 centrale termice murale cu condensare Baxi model Luna Duo-tec E 28, 2 crono-termostate modulante Baxi Mago și 2 boilere electrice murale de 80 litri Baxi.

baxi days

baxi days 2019

baxi days 2019

Serile s-au încheiat cu un foc de tabără urmat de o cină festivă, la care importatorii și distribuitorii Baxi s-au relaxat, au socializat și au împărtășit impresii din experiențele fiecăruia, realizând totodată relații durabile pentru viitor.

baxi days

Despre BDR Thermea
BDR Thermea Group, al treilea grup european producător de soluții pentru încălzire și climatizare cu sediul în Apeldoorn (Olanda), este proprietarul mai multor mărci cunoscute din domeniul încălzirii, printre care BAXI, De Dietrich, Remeha, Brötje, Chappée și Baymak.
Grupul are o cifră de afaceri de circa 1,8 miliarde Euro, peste 6.700 de angajați în Europa și operează în 102 țări la nivel global, ocupând poziții de top în numeroase piețe din Europa, printre care Italia, Marea Britanie, Franța, Spania, Olanda, Germania, Ungaria, Grecia, Ucraina și Rusia, dar și din America de Sud sau China.
BDR Thermea Group a deschis în Aprilie 2018 o filială în București, având ca obiectiv dezvoltarea și susținerea mărcilor sale în Romania, o piață importantă și strategică în domeniul încălzirii.

Importul produselor BAXI în Romania se realizează prin intermediul unei rețele de parteneri comerciali autorizați: AMIRIS Invest SRL – Brașov, GRUMTECH SRL - Piatra Neamț, RADOX SRL – București, SECPRAL Pro Instalații SRL – Cluj-Napoca, SIMODOR Grup SRL – Alba Iulia și SIMPLEX Trade Investment SRL – București

Datele de contact ale filialei producătorului în România sunt:

BDR Thermea Romania SRL
Bd. Dimitrie Pompeiu nr. 5-7, Metroffice A2,
Parter, 13a, Sector 2, 020335 București
Telefon: 0374-424.800
Fax: 0374-090.500
Email: office@bdrthermea.ro
Internet: www.bdrthermea.rowww.baxi.ro

Adauga Comentarii

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu un vizitator uman și pentru a preveni postarea automată de spam.

Opinii

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Credem ca ‘Smart’ poate fi cu adevărat inteligent, doar dacă îmbunătățește viețile oamenilor.

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Vom continua să dezvoltăm capacitatea de producție astfel încât să atingem obiectivul ambțios de a fi în primii trei producători de boilere electrice în Europa în următorii 3 ani.

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Cu siguranţă inteligenţa artificială va reprezenta viitorul şi în domeniul aparatelor de măsură şi control.

Horia Voicu, director AFRISO Romania

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

"Scopul și provocarea majoră pe care am avut-o în 2018 a fost informarea corectă și educarea clienților, deoarece în România încă se fac multe improvizații în acest domeniu. Vrem să continuăm să specializăm meseriași în acest domeniu."

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare

 

ROFMEX 2019