Schimbătoare de căldură cu plăci brazate

122 vizualizari
1
Distribuie pe

Angajamentul nostru este de a crea cele mai eficiente metode de transfer termic. Mulțumită acestei abordări, suntem încrezători că vom avea mare grijă de clienții noștri, oferindu-le produse și soluții de cea mai înaltă calitate.
Când sunteti în dubiu, consultați un reprezentant Hexonic pentru a primi de fiecare dată recomandarea optimă pentru proiectul dumneavoastră.

Hexonic - de 35 de ani ne îmbunătățim constant produsele pentru a vă da încrederea de a face cea mai bună alegere. Schimbătoare de căldură cu plăci brazate sunt soluția perfectă atunci când vorbim de eficiență termică ridicată cu costuri mici de exploatare.

Proiectanții și firmele de instalații le folosesc la cele mai diverse proiecte – de la lucrul cu refrigeranți până la lucrul cu abur; de la module termice de apartament la încălzirea piscinelor sau la instalațiile cu pompe de caldură. 
Reacționând schimbărilor din piață din ultimii ani, Hexonic vine în întâmpinarea clienților și a OEM-urilor cu o gamă completă de schimbătoare de căldură cu plăci brazate, de la modelele asimetrice utilizate în modulele termice sau centrale de încălzire până la cele cu perete dublu sau brazate cu inox. Standardele de calitate ridicate și eficientizarea procesului de producție sunt principalele noastre atuuri pe piața de transfer termic.  

Întreaga gamă de schimbătoare de căldură brazate poate fi accesată și configurată prin intermediul softului nostru gratuit de configurare Cairo. Pentru fiecare model punem la dispozitie informații tehnice detaliate inclusiv desene 3D pentru a face munca proiectanților mai usoară.

Schimbătoare de căldură cu plăci brazate

Povestea noastră

Din 1988 inspirăm lumea să salveze resursele planetei prin transfer termic eficient. Cu schimbătoarele noastre de căldură sistemele câștigă în eficiență. O abordare inovativă combinată cu pasiunea inginerilor noștri dau posibilitatea a mii de clienți în toată lumea să reducă costurile, să economisească timp și să aibă un impact pozitiv asupra mediului înconjurător. Satisfacția lor ne face mândri și în același timp confirmă calitatea produselor noastre. 

Angajamentul nostru este de a crea cele mai eficiente metode de transfer termic. Mulțumită acestei abordări, suntem încrezători că vom avea mare grijă de clienții noștri, oferindu-le produse și soluții de cea mai înaltă calitate.
Când sunteti in dubiu, consultați un reprezentant Hexonic pentru a primi de fiecare dată recomandarea optimă pentru proiectul dumneavoastră.

Hexonic - de 35 de ani ne îmbunătățim constant produsele pentru a vă da încrederea de a face cea mai bună alegere

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Reea Agency

Video