Aerteknika

Forumul Roman de Eficienta Energetica - editia a 3-a

 Forumul Roman de Eficienta Energetica
vizualizari

Asociatia Romana pentru Promovarea Eficientei Energetice ARPEE si GOVNET Conferences au organizat pe 13 octombrie incepand cu orele 8.30 cea de-a treia editie a Forumului Roman de Eficienta Energetica.

La conferinta au participat reprezentantii Ministerului Energiei, Agentiei Nationale de Reglementare in domeniul Energiei, directori ai marilor consumatori de energie, furnizorii de solutii si tehnologie pentru sectorul de energie.

Eficienta energetica este o investitie pentru viitor, care printr-un efort comun venit din partea autoritatilor si a companiilor poate dezvolta Romania in mod sustenabil.

Temele de dezbatere din cadrul conferintei au atins subiecte precum legislatia si politicile romanesti legate de Directiva Europeana 27/2012, provocarile si perspectivele europene in privinta politicilor de eficienta energetica precum si a oportunitatilor de finantare a acesteia, sustinerea eficientei prin transformare digitala, politici industriale pentru consolidarea eficientei energetice, iluminatul inteligent, dar si o perspectiva mai larga pornind de la automobilul electric pana la solutiile clasice industriale, precum si parghii de analiza pentru atingerea targetului in eficienta.

Vor fi de asemenea au fost prezentate cateva studii de caz, dar si tehnologii si solutii de implementare precum: proiectul de eficienta energetica la CET Brazi - Veolia Energie Prahova, performanta energetica in explorare si productie prezentata de OMV Petrom, solutii de cogenerare pentru parcuri industriale si cladiri rezidentiale sau de birouri oferite de SE-GES etc.

Partenerii conferintei au fost: ALRO, ArcelorMittal, Axpo Energy Romania, Banca Comerciala Romana, CEZ Group, Corporate Baskets, Energy Serv, Greenlight by Luxten, Linde Gaz Romania, Luxten, Microsoft, OMV Petrom, Panasonic, Phillips, Phoenix Contact, Prakt, Recolamp, Schneider Electric, SE-GES, S.E.R.V.E., Smart ID, Veolia Energie Romania, Toyota Material Handling Romania.

Pentru mai multe detalii despre conferinta, va rugam accesati linkul: http://www.govnet.ro/Romanian-Energy-Efficiency-Forum-2016.

Pentru informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati:

Adrian Ion
Publisher
GOVNET
Tel: 0372.900.670
adrian.ion@govnet.ro
www.govnet.ro

Opinii

https://bit.ly/2Ds8Frn

 

„Există viitor pentru motoarele diesel. Vrem să punem punct, odată pentru totdeauna, dezbaterii privind declinul tehnologiei diesel.”

Dr. Volkmar Denner, CEO Bosch

Dr. Jochen Köckler

Tehnologia nu înseamnă a concura cu oamenii; este vorba de a ajuta oamenii. Noi suntem cei care luăm deciziile și stabilim cursul.

Dr. Jochen Köckler, Președintele consiliului de administrație al Deutsche Messe

O abordare a Inteligenței Artificiale de succes nu se referă doar la tehnologie, ci mai ales la oameni inteligenți. Organizaţiile ar trebui să aibă ca prioritate atragerea şi cultivarea de talente.

Carmen Adamescu, Partener EY România

Top Categorii

Romtherm 2019

 

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare