Georg Fischer continua extinderea sa rapida in China

66 vizualizari
Georg Fischer
Distribuie pe

Georg Fischer continua sa se extinda intr-un ritm rapid pe piata chineza. Compania a inaugurat in octombrie doua noi fabrici, ajungand la un numar de 14 unitati de productie in aceasta tara.

GF AgieCharmilles deschide o noua fabrica de masini de frezat in Changzhou
China este in prezent pe piata numarul unui in lume pentru masini-unelte iar GF AgieCharmilles isi extinde prezenta in consecinta. Dupa Beijing, o noua fabrica GF AgieCharmilles in China a fost inaugurata in Changzhou, aflata la aprox. 200km vest de Shanghai. Suma totala a investitiei se ridica la 11 milioane franci elvetieni (80 milioane RMB in moneda chineza). Noua unitate acopera o suprafata de productie de 8.000 mp fiind dedicata producerii de masini de frezat pentru China si pentru piata exporturilor. Aceasta are o capacitate de productie de 1.000 masini pe an. Pentru a se asigura o stransa legatura cu clientii, pe langa activitatea de productie, unitatea este dotata cu un laborator de cercetare si dezvoltare (R&D), un centru demo si unitati de pregatire profesionala.

GF Piping Systems deschide o unitate mare de productie de teava in Haining
GF Piping Systems, Corporate Group al Georg Fischer Ltd., se bucura de o pozitie puternica in China, cu 10 unitati de productie si centre de cercetare si dezvoltare. In luna octombrie, Chinaust, societatea mixta 50/50 detinuta de GF Piping Systems si Lingyun Industrial Corp., deschide o noua fabrica in Haining, in apropiere de Shanghai. Unitatea cu o suprafata de 19.000mp produce tevi din polietilena pentru gaz si distributia apei precum si tevi ondulate de drenaj cu diametre de pana la 3m. Investitia totala a proiectului ajunge la 12.8 franci elvetieni (93 milioane RMB in moneda chineza).

Georg Fischer in China
Georg Fischer este prezenta in China din 1993. Astazi, grupul detine peste 20 companii pe intreg teritoriul Chinei, incluzand 14 companii de productie. Detine aprox. 2.400 angajati in China iar vanzarile anuale au atins echivalentul a circa 500 milioane franci elvetieni in 2010. “Inaugurarea celor doua noi fabrici in China demonstreaza angajamentul nostru ferm precum si increderea noastra deplina in dezvoltarea viitoare a pietei chineze”, explica Yves Serra, CEO al Georg Fischer Ltd.

Despre Corporatia Georg Fischer – „Adding Quality to People`s Lives”
Georg Fischer este axata pe trei activitati de baza: GF Piping Systems, GF Automotive and GF AgieCharmilles. Fondata in 1802, compania are sediul central in Elvetia, insumand 130 companii, dintre care 50 unitati de productie, in 30 de tari. Cei aprox. 13.000 angajati ai sai au generat in 2010 venituri din vanzari de 3,5 miliarde de franci elvetieni. Corporatia are o contributie directa la calitatea vietii. Confortul, mobilitatea si precizia sunt cerintele cheie ale pietei pe care Georg Fischer le satisface cu produsele si serviciile sale. 
Mai multe informatii gasiti pe www.georgfischer.com.
 

Dupa Beijing, la Changzhou a fost deschisa a doua fabrica GF
Fabrica GF AgieCharmilles din Changzhou utilizeaza tehnologie de fabricatie ultramoderna si are o capacitate de productie de 1000 masini pe an
Noua unitate de productie din Changzhou este dotata cu un laborator de cercetare si dezvoltare, un centru demo si unitati de pregatire profesionala

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 6.500 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 2.664 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 163.028 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video