Noi initiative internationale pentru MCE-Mostra Convegno Expocomfort 2014

68 vizualizari
e
Distribuie pe

MCE-Mostra Convegno Expocomfort, expozitia bienala de top dedicata sectorului rezidential si instalatiilor industriale, aerului conditionat si energiei regenerabile, programata pe 18-21 martie 2014 la Fiera Milano, a organizat primul turneu de promovare in Europa. Turneul a inclus trei opriri pentru promovarea urmatoarei editii a MCE, insa si pentru a starni interesul companiilor, presei si asociatiilor cu privire la unele tari europene de mare interes, precum Turcia, Germania si Polonia, pentru piata internationala si italieneasca. Aceste trei tari au fost intotdeauna bine reprezentate la MCE, insa in contextul economic actual ele ofera un potential imens de afaceri.

Caracterul international a fost unul dintre punctele forte al MCE – MOSTRA CONVEGNO EXPCOMFORT, atat in privinta vizitatorilor - 155.301 vizitatori profesionisti care au participat la eveniment, cu o crestere de 5.8% a numarului de vizitatori de provenienta internationala, cat si a numarului de expozanti – 2.100 expozanti au participat la ultima editie, incluzand peste 900 companii straine din 58 tari. Cifre similare sunt asteptate la editia MCE 2014. Pana in prezent s-au inscris deja 1.000 companii (28% dintre acestea din partea companiilor straine provenind din 43 tari), la cele patru mari domenii ale expozitiei: incalzire, racire, apa si energie.

„In aceasta perspectiva, a fost lansata o noua initiativa, intr-un context si mai global”, declara Massimiliano Pierini, Business Unit Director al Reed Exhibitions Italia, MCE Exhibition Director. “Cea mai mare provocare este introducerea initiativelor axate pe acele piete care pot deschide usi pentru noi oportunitati de afaceri si de a facilita contactele cu toate companiile care intampina dificultati in a face fata provocarilor tot mai complexe. Scopul turneului este de a evidentia sectorul strategic inovator al industriei italienesti, cu participarea unui numar mare de personalitati de marca din domeniul antreprenoriatului si managementului distributiei. Credem ca acest eveniment va consolida rolul-cheie jucat de MCE ca lider al expozitiilor de talie mondiala, de promovare de noi modele de relationare”, a adaugat acesta.

Prima oprire a avut loc in Istanbul pe 9 mai 2013, piatra de temelie a economiei Turciei si poarta de acces pe pietele din zona mediteraneana de SE. Apoi a urmat Germania, pe 21 mai 2013 in Frankfurt, cel mai important centru financiar german si punct de referinta pentru toate sectoarele MCE atat din partea expozantilor cat si a vizitatorilor, fiind un lider al industriei cu interes sporit pentru inovare. Turneul de promovare a continuat apoi in Polonia, pe 5 iunie, la Varsovia, una dintre putinele tari europene bazate pe o piata interna puternica precum si pe un potential al exportului foarte mare realizabil in viitorul apropiat.

Turul de promovare a actionat sinergic cu o campanie publicitara bine structurata care a caracterizat intotdeauna organizarea MCE - Mostra Convegno Expocomfort pentru a atrage un public de profesionisti cu inalta calificare din intreaga lume.


MCE - Mostra Convegno Expocomfort
Mostra Convegno Expocomfort este expozitia bienala internationala dedicata instalatiilor rezidentiale si industriale: incalzire, aer conditionat, refrigerare, armaturi, valve, tehnica sanitara, tratarea apei, unelte, surse regenerabile de energie si servicii. Mostra Convegno Expocomfort este detinuta de Reed Exhibition, organizatorul de talie mondiala de expozitii, targuri si conferinte a carui portofoliu include peste 500 evenimente in 42 tari si care a atras peste 7 milioane cumparatori in 2012. Reed Exhibitions detine 34 filiale la nivel mondial deservind 44 segmente ale industriei precum si o retea de birouri si promotori in toata lumea. Stabilita in 1960 drept prima expozitie dedicata industriei din Italia, MCE a fost lider in sectorul sau timp de 50 de ani gratie capacitatii sale recunoscute de a urmari evolutia pietelor sale de referinta, de a crea oportunitati de discutii si schimburi in domeniul tehnicii, educatiei si politicii.

New international initiatives for MCE – MOSTRA CONVEGNO EXPOCOMFORT 2014
MCE First Road Show Tour in Turkey, Germany and Poland

MCE – MOSTRA CONVEGNO EXPOCOMFORT, the leading international biennial exhibition dedicated to residential and industrial installations, air-conditioning and renewable energy scheduled for 18th – 21st March 2014 at Fiera Milano is organising its first ever Road-show in Europe. A three-stop tour to promote the next edition of MCE, but above all to awaken companies, trade press and associations from some European countries of great interest: Turkey, Germany and Poland, to all themes related to Italian and International markets. These three countries have always been strongly represented at MCE, but against the current economic backdrop they offer a huge business potential.
The MCE Roadshow`s first stop is in Istanbul on 9th May 2013, the cornerstone of Turkey economy, a country in deep economic turmoil and a gateway to enter markets of the South-East Mediterranean area. It then moves on to Germany, on 21 May 2013 in Frankfurt, the most important German financial centre and a point of reference for all sectors of MCE on both the exhibitors and visitors side, thanks to a world-leading industry and a market with a keen eye on innovation.
MCE will wrap up its Roadshow on 5th June 2013, in Poland, more precisely at Warsaw, one of the few European countries relying on a strong domestic market as well as a huge export potential to be realized in the near future.
The Roadshow tour will act synergistically with a well-structured worldwide advertising campaign that has always characterized the organisation of MCE – MOSTRA CONVEGNO EXPOCOMFORT to attract an audience of highly qualified professionals from all over the world.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Reea Agency

Video