Se deschide ROMTHERM - evenimentul diversitatii si calitatii in domeniul instalatiilor

154 vizualizari
noutati Romtherm 2019
Distribuie pe

ROMTHERM - manifestarea care se adresează vizitatorilor specialiști ce își desfășoară activitatea în industria instalațiilor, echipamentelor de încălzire, răcire și de condiționare a aerului, are loc în Pavilionul B2 al ROMEXPO, în perioada 14 -17 martie.

Evenimentul are un grad de internaționalizare de 44%, firme din 9 țări participând la ROMTHERM cu tehnologii de ultimă generație, sortimente de accesorii și instalații care asigură o funcționare cât mai bună a construcțiilor: Austria, Croația, Grecia, Ungaria, Italia, România, Serbia, Turcia, Ucraina.

Romtherm 2019

ROMTHERM - Expoziția internațională pentru instalații, echipamente de încălzire, răcire și de condiționare a aerului - reunește expozanți cunoscuți pentru diversitatea și calitatea produselor și reprezintă cadrul profesionist pentru stabilirea de relații de afaceri între specialiști și firmele care produc, importă și comercializează produsele din acest sector.

Producători și importatori de instalații de ventilare, încălzire, alimentare cu apă, instalații tehnologice și termice, produse și echipamente cu rol în securitatea la incendiu și-au anunțat prezența la expoziție.romtherm 2019

Firmele participante vin cu oferte speciale pentru cei interesați de achiziționarea anumitor produse sau servicii. De asemenea, pe parcursul celor patru zile, vizitatorii specialiști pot participa la demonstrații și chiar beneficia de consultanță cu privire la instalațiile pe care doresc să le achiziționeze.

ROMTHERM este organizat de ROMEXPO împreună cu Camerele de Comerț și Industrie din România și se desfășoară concomitent cu MOBILA EXPO, CONSTRUCT – AMBIENT EXPO, EXPO FLOWERS & GARDEN, ANTIQUE MARKET I, precum și cu MODEXPO I.

Mai multe informații despre expoziția internațională pe: www.romtherm.ro

Program manifestări conexe: https://www.romtherm.ro/wp-content/uploads/2019/03/PROGRAM-MANIFESTARI-CONEXE-14-17-martie-2019-actualizat.pdf

Program de vizitare:
 

14-16 martie 2019 (joi-sambata): între 10.00-18.00
17 martie 2019 (duminica): între 10.00-16.00

Bilet intrare adulti si studenti: 20 lei/zi
Copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilitati si persoanele institutionalizate beneficiaza de intrare gratuita
Parcare: 5 lei/ora

Tags

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 0 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 176 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 0 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 176 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video