Start înscrieri pentru programul GraduatE.ON 2023!

23 vizualizari
GraduatE.ON
Distribuie pe
  • Pot aplica absolvenți sau studenți din ultimul an, nivel licenţă sau masterat, din domeniile tehnic sau economic, care au rezultate academice remarcabile;
  • Înscrierea se face pe pagina oficială a programului, până în data de 23 aprilie a.c;
  • Studenții care se vor califica vor urma stagii de pregătire, având toate beneficiile unui angajat E.ON.

Pe 6 martie 2023 s-a dat startul celei de-a XVII-a ediții a programului GraduatE.ON. 

Programul este dedicat absolvenților sau studenților în an terminal, licență sau masterat în domeniul tehnic (inginerie, IT) sau economic, care au rezultate foarte bune la învățătură dar și preocupări și activități extra-curriculare cum ar fi cele de voluntariat, cele desfășurate în cadrul unor organizații studențești sau participarea la sesiuni de comunicări științifice. De asemenea, sunt necesare cunoștințe foarte bune de limba engleză precum și disponibilitatea de a călători și de a efectua stagii în diferite orașe din țară.

Înscrierile se fac până în data de 23 aprilie a.c., pe pagina oficială a programului. Procesul de recrutare implică mai multe etape de selecție și departajare, candidații fiind ghidați pe tot parcursul acestui demers. 

Cei selectați vor urma stagii de pregătire în cadrul companiilor operaționale din Grupul E.ON România și vor fi îndrumați la fiecare pas de mentori dedicați care au menirea de a-i familiariza cu activitățile specifice departamentului ales. Totodată, participanții în program vor avea beneficiile pe care le are fiecare angajat E.ON.

De la debutul acestui program, s-au angajat în cadrul companiilor E.ON din România peste 165 de tineri absolvenți. Aproximativ 80% dintre aceștia au ales să își construiască mai departe o carieră în cadrul Grupului E.ON și mai mult de jumătate au ajuns să coordoneze echipe sau proiecte. 

Mai multe informații despre GraduatE.ON sunt disponibile aici

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 6.500 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 2.664 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 163.028 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video