Conferinta Masurarea costurilor administrative aferente legislatiei in domeniul reglementat de MCSI si MECMA

78 vizualizari
conferinta ASPIR
Distribuie pe

In data de 26.11.2012, Consiliul Director - ASPIR, Asociatia Profesionala a Specialistilor din Domeniul Echipamentelor sub Presiune si Instalatiilor de Ridicat, a fost invitat la sediul Guvernului Romaniei unde au fost prezentate concluziile finale ale proiectului cu titlul ‘Masurarea costurilor administrative si identificarea sarcinilor administrative aferente legislatiei in domeniile reglementate de Ministerul Economiei, Cometrtului si Mediului de Afaceri, Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale’.
- Au fost prezenti la eveniment reprezentanti al Guvernului, ai Secretariatului General al Guvernului, reprezentanti al ministerelor vizate de proiect, reprezentanti al institutiilor vizate de proiect ISCIR, OSIM, BMRL, DGCEISI, ANRE, reprezentanti ai Consortiului Deloitte-Archidata si reprezentanti ai asociatiilor profesionale si patronale din Romania.
- Membrii ASPIR au purtat discutii cu reprezentantii institutiilor de stat si ai asociatiilor profesionale, discutii in care ASPIR a sustinut un punct de vedere profesional cu relevanta in domeniul reglementarii echipamentelor sub presiune si al instalatiilor de ridicat. Ca urmare a acestor discutii, ASPIR in perioada imediat urmatoare, va semna protocoale de lucru pe teme de interes comun cu acestia. 
- De remarcat faptul ca toate propunerile facute de catre membrii ASPIR la intalnirea din data de 06.11.2012 de la sediul ASPIR, au fost regasite in materialul final prezentat la eveniment referitor la ‘Masurarea costurilor administrative si identificarea sarcinilor administrative aferente legislatiei in domeniul ISCIR’.
- De la organizatori, membrii ASPIR au primit multumiri pentru detaliile de ordin tehnic pe care le-au sustinut motivat, precum si pentru cooperarea si sprijinul acordat echipei de specialisti implicati in proiect.
- Membrii ASPIR au primit invitatia de a participa incepand cu anul 2013 si la alte proiecte care vizeaza reglementarea domeniului echipamentelor sub presiune si al instalatiilor de ridicat.
CONCLUZIE: ASPIR alaturi de reprezentanti ai institutiilor statului Roman, sustine un dialog pertinent si profesional in scopul protejarii intereselor comerciale, tehnice, profesionale si juridice ale membrilor sai precum si celor care-si desfasoara activitatea in domeniul echipamentelor sub presiune si al instalatiilor de ridicat si doresc sa vina alaturi de aceasta asociatie.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Reea Agency

Video