novapex

 

Acționarea în domeniul automatizărilor, mai eficientă cu cilindrii potriviți de la Tehnovest

””
vizualizari

Cu scop binedeterminat în cadrul aplicațiilor diverse, cilindrii pneumatici alcătuiesc o categorie de piese indispensabilă în ceea ce privește acționarea, fie simplă sau dublă - după caz. Aceste dispozitive mecanice sunt întâlnite în diverse sectoare ale mecanicii, ca în cazul pistoanelor a căror acționare o realizează cu ajutorul aerului comprimat.

Responsabilitatea în alegere și-o asumă cumpărătorul, motiv pentru care o atenție sporită vizavi de datele tehnice este necesară. Distribuitorul este cel care trebuie să se asigure că pune la dispoziția publicului său variante extinse, adaptate întocmai cerințelor actuale de pe piață. Un nume care se distinge prin portofoliul său complex este Tehnovest.

Cilindrii potriviți - acționarea sigură și eficientă a aplicațiilor

Din rândul variantelor disponibile pe piață, cilindrii pneumatici sunt de natură indispensabilă pentru că sunt cei care au responsabilitatea de a furniza aplicațiilor puterea necesară pentru a funcționa. Pentru a alege corect între cei cu acționare simplă și cei cu acționare dublă, raportarea la o serie de caracteristici se impune.

Pentru acționarea unui singur capăt al pistonului este necesar cilindrul simplu. Acesta se distinge prin faptul că dispune de un singur port care furnizeaza aerul și îl comprimă. Spre deosebire de cei dubli, aceștia nu presupun pretenții în mentenanță, astfel că și intervențiile asupra lor sunt rare.

Disponibili și în cadrul magazinului online Tehnovest, cilindrii simpli sunt o recomandare în special în cazul consumului redus de aer. Vin cu avantajul echilibrului între prețuri și calitate: sunt rentabili și compacți.

Pe cealaltă parte, cilindrii dubli sunt necesari acolo unde se impune acționarea ambelor părți ale unui piston. Permit o controlare optimă. Se întâlnesc îndeosebi în cazul unor aplicații precum motoarele cu aburi, categoria externă a motoarelor. Desigur, îndeplinesc un rol important și în cazul unor aplicații în care forțele externe nu por realiza retragerea pistonului. Este foarte importantă alegerea cilindrilor dubli prin raportare la dimensiunile aplicației. Vine cu avantajul că este permisibil în cazul lungimilor.

Pentru o alegere corectă și adecvată, raportarea la puterea necesară acționării este un prim factor de luat în considerare. Când nevoia impune o complexitate ridicată și, ca atare, deci o putere mare, recomandarea specialiștilor Tehnovest.ro sunt cilindrii cu acționare dublă.

Un indicator important în ceea ce privește o alegere potrivită este și producătorul. Reputația care îl precedă îți oferă siguranța că investiția realizată este una rentabilă. Atunci când produsul dorit se regăsește într-o varietate de modele, cu atât mai sporită este încrederea că există disponbilitate privind modelul necesar aplicației în cauză.

Începând de la aplicații precum domeniul construcțiilor de vehicule și până la diverse utilaje, cilindrii sunt piese componente de care depinde buna lor funcționare.

În echilibru armonios între costuri și calitate, cilindrii disponibili în magazinul online Tehnovest.ro, precum și celelalte produse disponibile, începând de la cuple și distribuitoare și până la furtunuri și fitinguri, oferă publicului larg variante accesibile pentru o funcționare de durată a aplicațiilor.

https://tehnovest.ro/

0736 335 387

0738 422 245

0727 724 831

E-mail: office@tehnovest.ro

Progam de lucru: Luni – Vineri: 08.30 – 16.30 Sambata – Duminica: Inchis

Cere oferta pentru acest produs!

Adauga Comentarii

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu un vizitator uman și pentru a preveni postarea automată de spam.

Opinii

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Credem ca ‘Smart’ poate fi cu adevărat inteligent, doar dacă îmbunătățește viețile oamenilor.

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Vom continua să dezvoltăm capacitatea de producție astfel încât să atingem obiectivul ambțios de a fi în primii trei producători de boilere electrice în Europa în următorii 3 ani.

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Cu siguranţă inteligenţa artificială va reprezenta viitorul şi în domeniul aparatelor de măsură şi control.

Horia Voicu, director AFRISO Romania

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

"Scopul și provocarea majoră pe care am avut-o în 2018 a fost informarea corectă și educarea clienților, deoarece în România încă se fac multe improvizații în acest domeniu. Vrem să continuăm să specializăm meseriași în acest domeniu."

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare

 

ROFMEX 2019