Aerteknika

Cum inveti noi trucuri o pompa veche

KSB Guard, sistem de monitorizare a pompelor
vizualizari

Utilizând senzori de temperatură și vibrație, producătorul KSB monitorizează starea actuală a pompelor vechi și noi și face datele disponibile pe cloud. De asemenea, este instalat un sistem de avertizare a operatorului.

KSB, cu sediul în Frankenthal, Rheinland-Pfalz, Germania, unul dintre liderii în furnizarea de pompe, fitinguri și servicii, a prezentat un nou sistem de monitorizare a pompelor – KSB Guard. O dată pe oră, senzorii de vibrații și temperatură înregistrează datele actuale ale mașinii și le trimit la un gateway, unde datele sunt apoi criptate și transferate către cloud-ul KSB. Utilizând o aplicație smartphone sau un computer, operatorul poate accesa datele status-ului fără să fie la fața locului. Pentru a maximiza intervalul de timp, minimizând numărul de porți gateway necesare, KSB Guard stabilește o reţea între pompele conectate.
Sistemul poate fi, de asemenea, montat la pompele mai vechi, deoarece senzorii sunt atașați la mașinile care funcționează cu magnet sau adeziv, ceea ce face să nu fie necesar să se deschidă pompa. O baterie inclusă furnizează energia.

Dacă viteza sau temperatura medie a vibrațiilor depășește limita definită, KSB Guard notifică operatorul pompei prin e-mail sau prin notificare tip push. KSB Guard este proiectat pentru pompele rotative KSB și suportă, de asemenea, sisteme analoage ale altor producători.

https://www.hannovermesse.de

Adauga Comentarii

Basic HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id> <p> <br> <span> <img src alt height width data-entity-type data-entity-uuid data-align data-caption>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • Only images hosted on this site may be used in <img> tags.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.

Opinii

https://bit.ly/2Ds8Frn

 

„Există viitor pentru motoarele diesel. Vrem să punem punct, odată pentru totdeauna, dezbaterii privind declinul tehnologiei diesel.”

Dr. Volkmar Denner, CEO Bosch

Dr. Jochen Köckler

Tehnologia nu înseamnă a concura cu oamenii; este vorba de a ajuta oamenii. Noi suntem cei care luăm deciziile și stabilim cursul.

Dr. Jochen Köckler, Președintele consiliului de administrație al Deutsche Messe

O abordare a Inteligenței Artificiale de succes nu se referă doar la tehnologie, ci mai ales la oameni inteligenți. Organizaţiile ar trebui să aibă ca prioritate atragerea şi cultivarea de talente.

Carmen Adamescu, Partener EY România

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare

Romtherm 2019