novapex

 

Cum inveti noi trucuri o pompa veche

KSB Guard, sistem de monitorizare a pompelor
vizualizari

Utilizând senzori de temperatură și vibrație, producătorul KSB monitorizează starea actuală a pompelor vechi și noi și face datele disponibile pe cloud. De asemenea, este instalat un sistem de avertizare a operatorului.

KSB, cu sediul în Frankenthal, Rheinland-Pfalz, Germania, unul dintre liderii în furnizarea de pompe, fitinguri și servicii, a prezentat un nou sistem de monitorizare a pompelor – KSB Guard. O dată pe oră, senzorii de vibrații și temperatură înregistrează datele actuale ale mașinii și le trimit la un gateway, unde datele sunt apoi criptate și transferate către cloud-ul KSB. Utilizând o aplicație smartphone sau un computer, operatorul poate accesa datele status-ului fără să fie la fața locului. Pentru a maximiza intervalul de timp, minimizând numărul de porți gateway necesare, KSB Guard stabilește o reţea între pompele conectate.
Sistemul poate fi, de asemenea, montat la pompele mai vechi, deoarece senzorii sunt atașați la mașinile care funcționează cu magnet sau adeziv, ceea ce face să nu fie necesar să se deschidă pompa. O baterie inclusă furnizează energia.

Dacă viteza sau temperatura medie a vibrațiilor depășește limita definită, KSB Guard notifică operatorul pompei prin e-mail sau prin notificare tip push. KSB Guard este proiectat pentru pompele rotative KSB și suportă, de asemenea, sisteme analoage ale altor producători.

https://www.hannovermesse.de

Adauga Comentarii

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu un vizitator uman și pentru a preveni postarea automată de spam.

Opinii

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Credem ca ‘Smart’ poate fi cu adevărat inteligent, doar dacă îmbunătățește viețile oamenilor.

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Vom continua să dezvoltăm capacitatea de producție astfel încât să atingem obiectivul ambțios de a fi în primii trei producători de boilere electrice în Europa în următorii 3 ani.

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Cu siguranţă inteligenţa artificială va reprezenta viitorul şi în domeniul aparatelor de măsură şi control.

Horia Voicu, director AFRISO Romania

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

"Scopul și provocarea majoră pe care am avut-o în 2018 a fost informarea corectă și educarea clienților, deoarece în România încă se fac multe improvizații în acest domeniu. Vrem să continuăm să specializăm meseriași în acest domeniu."

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare

 

ROFMEX 2019