Noile pompe submersibile ITT Lowara pentru puturi de 10 si 12

478 vizualizari
lowara
Distribuie pe

ITT Lowara introduce o noua linie de pompe submersibile din otel inoxidabil pentru puturi de 10 si 12.  Gama de pompe Z10&Z12 sunt proiectate pentru eficienta hidraulica ridicata. Utilizarea pe scara larga a materialelor de calitate superioara asigura atat rezistenta la coroziune cat si la uzura, chiar si in mediile agresive. Rezistenta inalta la coroziune si uzura garanteaza de asemenea ca eficienta hidraulicii se mentine pe o perioada indelungata. Pentru mediile cu apa extrem de agresive, o versiune duplex completa este de asemenea disponibila.

Noua serie acopera o gama larga de aplicatii disponibila in cinci marimi principale. Cel mai mic model este reprezentat de Z10150 cu un debit nominal de 150 mc/h iar cel mai mare model este Y12420 cu un debit nominal de 420 mc/h. Gama completa include modele cu capete de pana la 545 m si debite de pana la 520 mc/h. Designul hidraulicii, impreuna cu piesele turnate pentru o calitate inalta a finisajului, dau un randament cu 80% mai mare pentru aproape toate punctele de debit intre 120 mc/h si 460 mc/h.  Materialele de inalta calitate utilizate, designul rigid si grosimea optima a materialului fac noua gama de pompe competitiva pentru traditionalele pompe din fonta. In timp, consumul de energie si service-ul se considera a fi partea principala a costului total de functionare, iar noile produseZ10&Z12 proiectate pentru a fi eficiente energetic si rezistente in timp se dovedesc a fi adesea cea mai buna solutie. Pe langa alte aplicatii ale Z10&Z12 mai putem mentiona: alimentari cu apa din puturi adanci, ridicarea presiunii, distributia apei in sisteme civile si industriale, controlul nivelului apei, evacuarea apei, combaterea incendiilor si irigatii. Cu aceste noi modele adaugate gamei de pompe pentru drenaj de la ITT Lowara, gama de pompe pentru drenaj din otel inoxidabil se intinde acum intre 4 si 12.


ITT Lowara (www.lowara.com), sediul central al Residential and Commercial Water-EMEA, parte a ITT Corporation si situata in Montecchio Maggiore, Vicenza-Italia, este unul dintre liderii producatori de pompe hidraulice si sisteme de control si gestionare a apei. Detine 1.355 angajati in Europa, 732 operand in Italia. In 2008 vanzarile totale au insumat aproximativ 310 milioane euro, sau peste 440 milioane dolari.

ITT Corporation este o companie care proiecteaza si fabrica produse de inalta tehnologie, actionand pe toate continentele pe trei piete principale: gestionarea apei si fluidelor, securitate si siguranta la nivel global, mecanismul si reglarea debitului.

Detinand un patrimoniu de inovatii, ITT este partener clientilor sai in oferirea de solutii extraordinare care creeaza medii de viata mai acceptabile, ofera protectie si uneste lumea noastra. Avand sediul central in White Plains, N.Y., compania a inregistrat un profit din vanzari in 2008 de 11.7 miliarde dolari.

www.itt.com

Tags

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Reea Agency

Video