CAIRO by HEXONIC , noua aplicație pentru configurare și selectie de schimbătoare de căldură

138 vizualizari
CAIRO by HEXONIC
Distribuie pe

CAIRO by HEXONIC este o puternică aplicație de configurare și selectie de schimbătoare de căldură, ce ofera o gamă variată de funcții și opțiuni. Aplicația este online și poate fi accesată de pe orice calculator, telefon sau tabletă.

        Înregistrarea gratuită permite proiectanților și inginerilor să-i folosească întregul potențial fără limitări financiare. Veți avea acces instant cu câteva clickuri la:

  •         Specificațiile tehnice complete ale schimbătoarelor de căldură Hexonic, inclusiv desene 3D
  •         O impresionantă bază de date pentru fluide, bază de date certificată NIST National Insitute of Standards and Technology. Se pot configura o gamă mare de aplicații, de la HVAC până la industria alimentară sau chimică.
  •         Precizie în calcule, unul dintre atuurile Cairo. Un model prea mare duce la costuri de achiziție ridicate, posibil costuri de întreținere ridicate (colmatare rapidă datorită curgerii lente/laminare a fluidului). Pe de altă parte un model prea mic poate duce deasemenea la costuri de intreținere ridicate (uzura prematură a componentelor posibil din cauza vitezelor interne mari ale fluidelor), la performanțe scăzute ale sistemului.
  •        Se pot ajusta mulți parametrii de lucru ai aplicației, de la pierderea de presiune până la vitezele maxime ale fluidelor prin schimbator sau numărul de unităti în serie/paralel. Utilizatorii mai avansați folosesc oversizingul negativ pentru a-si testa limitele proiectelor.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 1.911 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 1.008 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 690 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 13.059 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video