Camerele Dahua, adaptate la nevoile clienților

54 vizualizari
””
Distribuie pe

Este extrem de important ca un sistem de supraveghere să se adapteze nevoilor tale și spațiului pe care vrei să îl monitorizezi. Mulți producători au început să scoată pe piață sisteme de supraveghere adaptate la nevoile clienților, însă Dahua a reușit să iasă în evidență printr-o varietate de produse, la prețuri accesibile. Atașament: rr9rpnzh8tew06u.png Dacă acum 10-15 ani vorbeam de camere de supraveghere cu funcții și capacități limitate, astăzi există posibilitatea de a alege între zeci de modele Dahua camera de supraveghere.

Camere de supraveghere cu rezoluții diferite

Unul dintre cele mai importante criterii ce trebuie luate în considerare în alegerea unei camere de supraveghere este rezoluția. Dacă vrei să monitorizezi un perimetru pe o distanță liniară de până la 25-30 metri, o cameră de 2 megapixeli nu va face față. Dacă în schimb ai nevoie de supravegherea unui spațiu ce se întinde pe o distanță liniară de 10-15 metru, nu are sens să investești într-o cameră cu 7 megapixeli. Dahua și-a diversificat oferta pentru toate nevoile, așa că poți alege între camere de supraveghere cu 2-8 megapixeli.

Camere de supraveghere cu funcții diferite

Dahua a scos pe piață camere de supraveghere cu funcții diferite, pentru toate bugetele. Dacă ai un buget nelimitat, poți opta pentru o cameră de supraveghere performană, cu funcții suplimentare cum ar fi infraroșu inteligent, lentilă cu zoom sau WizSense. Cu cât un sistem de supraveghere va fi mai dotat cu astfel de funcții, cu atât va fi mai scump, dar și mai eficient. În aceeași măsură vei găsi camere de supraveghere Dahua clasice, fără prea multe funcții suplimentare, dar care își fac treaba bine și țin infractorii la distanță. Pe lângă camerele de supraveghere cu tot felul de funcții performante, în oferta acestui producător se regăsesc și alte accesorii care te ajută să compui un sistem de supraveghere complet și complex, cum ar fi un DVR sau NVR sau un post exterior videointerfon. Indiferent de sistemul de supraveghere ales, poți fi sigur că te vei bucura de un produs de calitate, potrivit nevoilor tale.

Camere Dahua potrivite tuturor nevoilor

Ca să îți demonstrăm că aceste camere chiar sunt potrivite pentru toate nevoile, îți propunem următorul exercițiu. Intră pe site-ul unui magazin online care vinde astfel de camere, selectează câteva filtre care corespund nevoilor tale – exemplu: cameră de 4 megapixeli, de exterior, cu infraroșu inteligent și lentilă cu zoom, cu un preț între X și Y (în funcție de bugetul pe care îl ai). Vei vedea că în pagina de rezultate vei avea cel puțin o opțiune de astfel de cameră de supraveghere care bifează cu succes toate aceste nevoi pe care tu le ai. Nu te grăbi în alegerea unui sistem de supraveghere potrivit pentru locuința ta, ci oferă-ți timpul necesar pentru a analiza toate variantele pe care le ai și a o alege pe cea mai bună. Un lucru e sigur, camera de supraveghere potrivită pentru spațiul pe care vrei să îl monitorizezi se află prin oferta producătorului Dahua – trebuie doar să o găsești.

Sorry…This form is closed to new submissions.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 0 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 176 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 0 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 176 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video