republic

 

O nouă generație de stații de încărcare pentru vehicule electrice

stații de încărcare pentru vehicule
vizualizari

Schneider Electric anunță lansarea unei noi generații de stații de încărcare pentru vehiculele electrice, cu montaj pe perete sau podea. 

EVlink Pro AC este o soluție de încărcare inteligentă, fiabilă, flexibilă și sustenabilă, care optimizează consumul de energie, maximizând timpul de funcționare și nivelul de eficiență energetică. Noile stații de încărcare asigură o experiență de utilizare simplă pentru instalatorii, operatorii și utilizatorii de vehicule electrice. 

EVlink Pro AC e proiectată pentru clădiri, mai degrabă decât pentru utilizare individuală, oferind proprietarilor sau chiriașilor din locuințe aparținând aceluiași complex rezidențial, o experiență de încărcare foarte bună.

Stațiile de încărcare EVlink Pro AC EV sunt potrivite pentru clădirile de birouri și spațiile industriale, oferind la rândul lor siguranță, eficiență și flexibilitate utilizatorilor.

Principalele avantaje ale gamei EVlink Pro AC sunt următoarele:
    • Conectivitate avansată;
    • Simplu și intuitiv de instalat și pus în funcțiune, dar și de folosit și întreținut;
    • Produse sustenabile, cu eticheta Green Premium; EVlink Pro AC respectă directivele RHOS și REACh, care fac referire la limitarea folosirii substanțelor periculoase în procesul de fabricație.
    • Siguranță îmbunătățită datorită protecțiilor încorporate;
Protecție diferențială, împotriva electrocutării (siguranțe diferențiale în funcție de modelul de stație ales) și protecție prin bobina de minimă tensiune, care detectează un eventual contact anormal în interiorul stației de încărcare;
    • Flexibilitate sporită – pot fi montate pe perete sau pe sol; 
    • Design personalizabil – gama largă de culori disponibile pentru carcasa metalică.

Spre exemplu, încărcarea completă a unui automobil cu o baterie de 26,8kWh se realizează într-o oră și 15 minute dacă este conectat la o stație EVlink Pro AC de 22 de kW, respectiv în 3h și 42 min dacă este conectat la o stație EVlink Pro AC de 7 kW.

Produsele sunt testate și certificate conform SR EN IEC 61851 ed3. IK10 – acest standard conține toate criteriile de performanță și siguranță pe care o stație de încărcare pentru vehicule electrice trebuie să le îndeplinească în România. Un produs care are această certificare este un produs sigur, performant, compatibil din punct de vedere electromagnetic cu vehiculele electrice. 

„Prețul autovehiculelor electrice este în scădere, iar acest lucru va încuraja accelerarea achizițiilor și, implicit, va genera o creștere a cererii pentru stații de încărcare. Gama EVlink Pro AC este concepută special pentru a răspunde nevoilor utilizatorilor referitoare la acest aspect, fiind un sistem fiabil, flexibil și sustenabil de încărcare pentru clădiri, care optimizează consumul de energie, asigurând un nivel maxim de eficiență”, spune Lucian Enaru, Director General, Schneider Electric România. „De asemenea, este important de evidențiat faptul că, un factor determinant pentru consumatori este confortul, prin urmare stațiile de încărcare EVlink Pro AC sunt ușor de instalat, de utilizat și de întreținut.”

Stațiile de încărcare din gama EVlink Pro AC sunt deja disponibile pe piața din România și pot fi comandate de la distribuitorii autorizați ai companiei. 

Adauga Comentarii

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.

Opinii

Karoly Nagy, Director General Promelek XXI

Oțelul, cupru, masele plastice au înregistrat, numai în prima parte a anului 2022, creșteri consecutive de preț, în total de peste 12%.

Karoly Nagy, Director General Promelek XXI

Gabriel Tache

Stocarea energiei și sursele regenerabile la fața locului sunt instrumente cheie ce se pot alege pentru a combate prețurile mai mari la energie pe termen scurt.

Gabriel Tache, General Manager Eaton Electric România

Daniel Barciuc, CEO al Siemens România

Trăim într-o lume în care interacțiunea oamenilor cu tehnologia este din ce în ce mai strânsă. Rolul nostru, ca furnizor de soluții, este de a facilita această interacțiune.

Daniel Barciuc, CEO al Siemens România

Knud Erik Andersen, Chief Executive Officer European Energy

Intrăm acum într-o eră în care electricitatea verde este cheia pentru deblocarea provocărilor legate de emisiile de CO2 din transportul greu, industria chimică și sectoarele de încălzire.

Knud Erik Andersen, Chief Executive Officer European Energy

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare