novapex

 

Ariston Thermo și ELCO au prezentant cele mai noi echipamente termice la ediția din acest an a târgului ISH

Elco la ISH
vizualizari

Ariston Thermo Group, unul dintre liderii internaţionali în producţia şi furnizarea unei game complete de echipamente şi servicii destinate încălzirii şi producerii de apă caldă menajeră, a fost prezent la cea mai recentă ediție a târgului ISH 2019, una dintre cele mai mari expoziții la nivel global pe segmentul de încălzire, aer condiționat și tehnologii regenerabile, în cadrul căruia au expus cele mai noi produse.

Cu o suprafață totală de peste 1.350 mp, Grupul Ariston Thermo a fost anul acesta unul dintre cei mai mari expozanți din cadrul evenimentului, atrăgând astfel mii vizitatori, ingineri și experți din toate sectoarele industriei din întreaga lume, către care s-au prezentat noutățile brandurilor Ariston, ELCO și ATAG.

Dintre acestea, cu o suprafață de peste 700 mp, zona dedicată ELCO a fost una dintre cele mai vizitate, atracția principală fiind zona informativă De ce ELCO?, ce a avut rolul de a evidenția caracteristicile și beneficiile gamei de produse, într-un mod interactiv.

Aria dedicată vizitatorilor, împărțită în șase zone distincte, a prezentat evoluția ELCO începând cu înființarea companiei, în 1928. Astfel, spectatorii au putut urmări o ilustrare a eficienței  schimbătoarelor de căldură din oțel inoxidabil, pe parcursul întregului lor ciclu de viață, reflectând angajamentul companiei în materie de excelență în inginerie.

Grija pentru mediu a fost, de asemenea, demonstrată în cadul expoziției printr-o arie dedicată, în cadrul căreia s-a prezentat modul în care cazanele ELCO emit noxe extrem de scăzute, în conformitate cu cerințele în vigoare. Această secțiune a fost însoțită de detalii despre procesul de cercetare și dezvoltare, care demonstrează cele de mai sus, precum și despre experiența echipei dedicate, la nivel global.

Nu în ultimul rând, una dintre zone a fost dedicată serviciilor premium furnizate de ELCO pe întreaga durată a ciclului de funcționare a produselor, de la planificarea și specificațiile sistemului, la servicii post-vânzare și întreținere.
Totadată, grupul a mai expus la ISH și cele mai noi produse și soluții din portofoliul Ariston, precum gama de boilere Lydos, centralele termice din gama One și soluțiile de conectivitate Ariston NET.

 „ISH este un eveniment foarte important pentru industria de încălzire comercială la nivel global. Mulți oameni din întreaga lume călătoresc la Frankfurt special pentru acest târg, ceea ce demonstrează faptul că industria de încălzire comercială continuă să crească și să prospere. De asemenea, pentru ELCO, ISH reprezintă încă o modalitate eficientă de a demonstra unui public foarte larg faptul că producem continuu sisteme de încălzire comercială de înaltă calitate și eficiente din punct de vedere energetic”, a declarat Johann Reti, Brand Manager ELCO.

 

Adauga Comentarii

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu un vizitator uman și pentru a preveni postarea automată de spam.

Opinii

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Credem ca ‘Smart’ poate fi cu adevărat inteligent, doar dacă îmbunătățește viețile oamenilor.

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Vom continua să dezvoltăm capacitatea de producție astfel încât să atingem obiectivul ambțios de a fi în primii trei producători de boilere electrice în Europa în următorii 3 ani.

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Cu siguranţă inteligenţa artificială va reprezenta viitorul şi în domeniul aparatelor de măsură şi control.

Horia Voicu, director AFRISO Romania

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

"Scopul și provocarea majoră pe care am avut-o în 2018 a fost informarea corectă și educarea clienților, deoarece în România încă se fac multe improvizații în acest domeniu. Vrem să continuăm să specializăm meseriași în acest domeniu."

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare

 

ROFMEX 2019