novapex

 

Centralele termice BAXI beneficiaza de GARANTIE extinsa

Centralele termice BAXI beneficiaza de GARANTIE extinsa
vizualizari

Prelungirea Campaniei BAXI + 2 ANI de Extra-Garanție

BAXI a lansat la 1 Noiembrie 2019 o campanie promoțională prin care a oferit gratuit centralelor sale rezidențiale o garanție extinsă cu 2 ani, suplimentar peste garanția standard de 3 ani.

Având în vedere succesul de care s-a bucurat atât în rândul clienților finali, cât și al partenerilor comerciali, BDR Thermea România a decis prelungirea acestei campanii până la sfârșitul lunii Martie.

Campania este accesibilă oricărui utilizator final care achiziționează centrale termice rezidențiale BAXI din magazinele distribuitorilor, prelungirea garanției putând fi obținută foarte simplu, prin simpla introducere a datelor într-un formular de pe site-ul baxi.ro, care expediază automat Certificatul de Extra-Garanție gratuită către email-ul clientului.

Campania BAXI + 2 ani de Extra-Garanție este promovată intens și în mediul online, în motoarele de căutare, prin campanii vizuale și în Social Media.

Feedback-ul utilizatorilor în Social Media a fost și este unul extrem de pozitiv, venind sa confirme conceptul campaniei:produsele BAXI sunt recunoscute și apreciate pentru calitatea și fiabilitatea lor deosebită, indiferent de perioada de garanție pe care o oferă.

https://www.facebook.com/BaxiRomania

3+2 ani garantie

Calitatea produselor BAXI este recunoscută și apreciată atât în rândul instalatorilor cât și al utilizatorilor.

Aceasta se bazează pe calitatea ridicată a componentelor și pe procedurile exigente de control al calității efectuate pe durata proiectării și fabricării acestora.

Rata de defectare a produselor BAXI în perioada de conformitate obligatorie de 24 luni este cu mult sub 1% (conform statisticilor interne), iar probabilitatea de defectare datorită unor vicii de fabricație în următorii ani este extrem de redusă.BAXI are chiar în desfășurare un proiect ambițios, denumit Zero2Ten, prin care își propune să reducă la ZERO rata de defecte epidemice în perioada de garanție de conformitate.

De aceea, noi considerăm că prelungirea garanției centralelor termice BAXI de la 3 la 5 ani nu este neapărat necesară.

Cu toate acestea oferim acum 2 ani de extra-garanție, chiar dacă noi credem că nu o să fie neapărat utilizată.

Mai multe detalii despre Campanie și Regulamentul acesteia pot fi obținute și descărcate de pe pagina www.baxi.ro/campanie.

Despre BAXI

BAXI este o marcă engleză cu o tradiție de peste 150 ani, care furnizează soluții inovative în domeniul încălzirii și climatizării, cu eficiență maximă și un impact minim asupra mediului ambiant.

Produsele BAXI vândute în România sunt fabricate în Bassano del Grappa (Italia), unde BAXI are cea mai mare fabrică de centrale termice din Europa, având o capacitate maximă de 600.000 unități pe an. În această fabrică au fost produse până acum peste 10 milioane de centrale, dintre care peste 1,8 milioane cu condensare.

BAXI este lider regional, fiind cea mai vândută marcă de centrale termice din Rusia, Ucraina, Rep. Moldova, Ungaria, Cehia și Grecia.BAXI este lider regional și în America de Sud, unde ocupă primul loc în Argentina, Chile și Uruguay.BAXI este de asemenea lider și pe piața din Iran.

Despre BDR Thermea

BDR Thermea Group, al treilea grup european producător de soluții pentru încălzire și climatizare cu sediul în Apeldoorn (Olanda), este proprietarul mai multor mărci cunoscute din domeniul încălzirii, printre care BAXI, De Dietrich, Remeha, Brötje, Chappée și Baymak.

Grupul are o cifră de afaceri de circa 1,8 miliarde Euro, peste 6.700 de angajați în Europa și operează în 102 de țări la nivel global, ocupând poziții de top în numeroase piețe din Europa, printre care Italia, Marea Britanie, Franța, Spania, Olanda, Germania, Ungaria, Grecia, Ucraina și Rusia, dar și din America de Sud sau China.

BDR Thermea Group a deschis în Aprilie 2018 o filială în București, având ca obiectiv dezvoltarea și susținerea mărcilor sale în Romania, o piață importantă și strategică în domeniul încălzirii.

Datele de contact ale filialei producătorului in România sunt:

BDR Thermea Romania SRL date de contact

BDR Thermea Romania SRL

Bd. Dimitrie Pompeiu nr. 5-7, Metroffice A2,

Parter, 13a, Sector 2, 020335 București

Telefon: 0374-424.800

Fax: 0374-090.500

Email: office@bdrthermea.ro

Internet: www.bdrthermea.ro, www.baxi.ro

Adauga Comentarii

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu un vizitator uman și pentru a preveni postarea automată de spam.

Opinii

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Credem ca ‘Smart’ poate fi cu adevărat inteligent, doar dacă îmbunătățește viețile oamenilor.

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Vom continua să dezvoltăm capacitatea de producție astfel încât să atingem obiectivul ambțios de a fi în primii trei producători de boilere electrice în Europa în următorii 3 ani.

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Cu siguranţă inteligenţa artificială va reprezenta viitorul şi în domeniul aparatelor de măsură şi control.

Horia Voicu, director AFRISO Romania

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

"Scopul și provocarea majoră pe care am avut-o în 2018 a fost informarea corectă și educarea clienților, deoarece în România încă se fac multe improvizații în acest domeniu. Vrem să continuăm să specializăm meseriași în acest domeniu."

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare

 

ROFMEX 2019