republic

 

Fa un upgrade incalzirii tale cu ajutorul Termostatului Smart Netatmo

termostat smart Netatmo
vizualizari

Descoperă soluția unei încălziri smart cu Termostatul Smart Netatmo și economisește din energia consumată cu încălzirea casei, fără să renunți la confort, indiferent ce sistem de încălzire ai – o centrală proprie sau o centrală de bloc/cartier.

De ce să îți instalezi un Termostat Smart Netatmo?

Termostatul Smart Netatmo este cel mai bun prieten al confortului.
Chiar dacă încălzirea casei îți produce confort și plăcere întotdeauna, nu e convenabil deloc să încălzești când ești plecat de acasă sau pe timpul nopții.
Termostatul Smart Netatmo poate fi controlat prin intermediul smartphone-ului tău, deci poți ajusta temperatura casei conform nevoilor tale, oriunde te-ai afla, fără niciun efort.

termostat smart Netatmo

Ce caracteristici are Termostatul Smart Netatmo?

Mult mai eficient decât un termostat programabil, termostatul smart fără fir, comandă încălzirea prin intermediul unui smartphone, al unei tablete sau al unui PC.
Mulțumită acestui termostat fără fir, poți chiar seta un program al încălzirii adaptat stilului tău de viață pentru a avea temperatura potrivită la momentul potrivit.

Prin intermediul funcțiilor “away” (plecat) și al funcției “frost-guard”(anti-îngheț), Termostatul Smart Netatmo te ajuta să economisești energie când ești plecat în vacanță dar, te asigură și că vei reveni din vacanță într-o casă primitoare și calduroasă.
Acest eficient termostat smart îți permite de asemenea să alegi unul dintre cele câteva programe disponibile și chiar ține cont de izolarea casei tale și de temperatura exterioară pentru a anticipa pierderile de căldură și pentru a ajusta în permanență temperatura locuinței tale.

Este Termostatul Smart Netatmo ușor de instalat?

Ai instalat vreodată o lampă sau un întrerupător? Îți va lua mai puțin de 1 oră să instalezi Termostatul Smart wireless Netatmo!
Odata ce l-ai instalat vei fixa temperatura pe termostat și vei programa încălzirea conform perioadelor de timp prestabilite.
Cu ajutorul acestui termostat orarul încălzirii tale poate fi personalizat, raspunzând la 5 intrebari despre modul tău de viață. De acum înainte nu va mai trebui să îți faci griji în privința încălzirii locuinței tale.

termostat smart Netatmo

Cât durează până când Termostatul Smart Netatmo își recuperează singur costul?

Când ne hotărâm să instalăm un termostat smart, ne gândim, fără îndoială, pe lângă plusul de confort, la economia de energie. Acest lucru îl facem în mod automat, având în vedere că încălzirea reprezintă mai mult de jumătate din factura noastră de energie.
Conform ADEME (Agenția Franceză de Mediu și Management al Energiei), economia de energie depășește 20% când optăm pentru un termostat smart.termostat smart Netatmo

Cu Termostatul Smart Netatmo consumul de energie cu încălzirea locuinței tale va scădea considerabil. Trebuie doar să alegi programul de încălzire cel mai potrivit momentului, chiar și când nu ești acasă. Schimbând, când este nevoie, - de oriunde te-ai afla - din modul “confort” în modul “noapte” sau “eco” vei economisi semnificativ din energia consumată pe timp de iarnă.

Termostatul Netatmo poate fi controlat din aplicația mobilă disponibilă pentru Android și iOS.
De asemenea termostatul comunică cu Amazon Alexa, Apple HomeKit, Google Assistant si IFTTT.

Poți invita toți membrii familiei să controleze temperatura casei prin intermediul aplicației Netatmo Energy.

Specificații Termostat

Dimensiuni Termostat: 83 x 83 x 22 mm
Mecanică și design: Cub transparent din plexiglass Designed by Starck. Mereu la modă. 5 culori interschimbabile.
Temperatura măsurată: Plaja: 0°C la 50°C. Acuratețe: +/- 0.1°C
Temperatura setată: Plaja: 5°C la 30°C. Pasul: 0.5°C
Afisaj E-ink: Eficient energetic, raza de acțiune mărită, foarte lizibil.
Aplicație gratuită: Fără taxă de înregistrare. Accesibilă de pe mai multe dizpozitive. Aplicație disponibilă in App Store, Google Play și Windows Phone Store.

appgoogle

Setup: Compatibil cu centrala pe gaz, combustibil lichid și solid, pompă de căldură. Înlocuiește termostat cu fir sau wireless. Instalare ușoară, nu sunt necesare cunoștințe de IT.

appleiftttalexagoogle
Termostat
Stand mobil + suport de perete; Releu; Adaptor centrală; Adaptor rețea; Ramă mascare; Cablu USB; Bandă adezivă în 5 culori; 3 baterii AAA; Dibluri cu holzsuruburi
Programare
Setează programul săptămânal de încălzire răspunzând la 5 întrebări. Poți crea câte programe dorești
Multi Zonă
Poți instala câte un termostat pentru fiecare circuit de încălzire (de ex. un termostat la parter și unul la etaj). 1 releu per termostat. Gestionează toate zonele de încălzire din aceeași aplicație.

• Mai multe informații despre termostatul smart Netatmo: https://netautoma.ro/termostatul-netatmo/

• Achiziționează termostatul smart Netatmo:>>> https://netautoma.ro/produs/termostatul-netatmo/

Adauga Comentarii

Adauga Comentarii

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
Permalink

Nume
admin

Produsul costa 819 lei (tva inclus), transport gratuit cu curier. Puteti comanda de aici: https://netautoma.ro/produs/termostatul-netatmo/

Permalink

Nume
Dorinel Cotoama

Bună!
Vă rog sa spune-ți un pret la termostat și dacă se poate folosii ptr două etaje si dacs necesita doi senzori de temperatura si daca pe aplicatie sunt două zone de incalzire cu temperaturi diferite!!
Multumesc

Permalink

Nume
Sorin

Pret?

Permalink

Nume
admin

Prețul este de 819 lei, si se poate comanda de aici: https://netautoma.ro/produs/termostatul-netatmo/
Termostatul poate să comande o singură zonă sau centrala, dar un singur termostat nu poate controla simultan și zona și centrala. Este necesară o automatizare suplimentară.

Opinii

Karoly Nagy, Director General Promelek XXI

Oțelul, cupru, masele plastice au înregistrat, numai în prima parte a anului 2022, creșteri consecutive de preț, în total de peste 12%.

Karoly Nagy, Director General Promelek XXI

Gabriel Tache

Stocarea energiei și sursele regenerabile la fața locului sunt instrumente cheie ce se pot alege pentru a combate prețurile mai mari la energie pe termen scurt.

Gabriel Tache, General Manager Eaton Electric România

Daniel Barciuc, CEO al Siemens România

Trăim într-o lume în care interacțiunea oamenilor cu tehnologia este din ce în ce mai strânsă. Rolul nostru, ca furnizor de soluții, este de a facilita această interacțiune.

Daniel Barciuc, CEO al Siemens România

Knud Erik Andersen, Chief Executive Officer European Energy

Intrăm acum într-o eră în care electricitatea verde este cheia pentru deblocarea provocărilor legate de emisiile de CO2 din transportul greu, industria chimică și sectoarele de încălzire.

Knud Erik Andersen, Chief Executive Officer European Energy

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare