Aerteknika

Piata globala a echipamentelor HVAC se asteapta sa creasca anual cu 4,9%

HVAC
vizualizari

Raportul pieței globale a echipamentelor HVAC 2017-2021, publicat în iunie, sugerează că o rată de creștere anuală compusă de 4,9% va afecta piața echipamentelor HVAC în perioada 2017-2021.

Pe baza unei analize aprofundate a pieței și a contribuțiilor experților din industrie, raportul oferă o imagine globală a pieței și a furnizorilor.

Potrivit cercetării, un factor-cheie al acestei evoluții este creșterea industriei construcțiilor, care este strâns legată de industria echipamentelor HVAC. O creștere a domeniului construcțiilor va amplifica cererea pentru echipamentele și sistemele HVAC.

Cu toate acestea, raportul se referă, de asemenea, la faptul că o concurență ridicată pe piață împiedică dezvoltarea sa. Furnizorii regionali sunt în măsură să ofere componente HVAC la costuri mai mici, determinând jucătorii internaționali să-și piardă pozițiile în multe regiuni geografice.

Cea mai recentă tendință în industria HVAC, conform raportului, este încorporarea sistemelor de automatizare a clădirilor (BAS-Building Automation Systems) pentru controlul și monitorizarea sistemelor HVAC din clădiri. Numărul instalațiilor BAS a crescut în concordanță cu creșterea proiectelor în domeniul construcțiilor.

https://www.technavio.com/
 

Opinii

https://bit.ly/2Ds8Frn

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Vom continua să dezvoltăm capacitatea de producție astfel încât să atingem obiectivul ambțios de a fi în primii trei producători de boilere electrice în Europa în următorii 3 ani.

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Împlinirea a 150 de ani de existență pentru AFRISO în 2019 este un eveniment semnificativ, o performanță unică în domeniu, care ne obligă pe mai departe să fim referința în tot ce înseamnă aparate de măsură și accesorii pentru instalații la cel mai înalt nivel de calitate.

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

"Scopul și provocarea majoră pe care am avut-o în 2018 a fost informarea corectă și educarea clienților, deoarece în România încă se fac multe improvizații în acest domeniu. Vrem să continuăm să specializăm meseriași în acest domeniu."

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare

Romtherm 2019