Aerteknika

Semineul, sursa de caldura ideala pe timpul Sarbatorilor de Iarna!

termosemineu
vizualizari

De câte ori nu ți s-a întâmplat să îți aduci aminte cu nostalgie de copilăria petrecută la bunici, unde toată familia se adună de Crăciun în jurul focului? Deși sobele nu prea mai sunt pe placul românilor comozi, cei care vor să își creeze un confort termic ridicat, într-o manieră elegantă, optează pentru șeminee.

Nu doar datorită design-ului, care pune în valoare orice cameră în care este amplasat, cât mai ales al emoțiilor pe care le vei trăi alături de familie atunci când veți despacheta cadourile de Crăciun, în jurul bradului.

Acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru care tot mai mulți români optează pentru un semineu pe lemne, însă iau în considerare și modelele pe electricitate, mai ales dacă locuiesc la bloc și nu au spațiu suficient.

De regulă, șemineul este un obiect decorativ extrem de atrăgător, însă să nu uităm și principala acțiune – aceea de a oferi confort termic sporit. Spre exemplu, capacitatea unui șemineu sau termosemineu de a încălzi întreaga locuință poate fi crescută prin instalarea de tubulaturi izolate, de calorifere, în funcție de tipul focarului ales.

Deși majoritatea românilor optează pentru șemineele pe lemne, datorită senzației plăcute de trosnet al materiei prime, stilul și farmecul sunt, deopotrivă, importante. Evident, mai presus de estetică, să nu uităm de siguranța ta, a familiei și a casei.

Optează pentru modele de calitate, care să nu îți pună în pericol sănătatea – aici, un rol important îl joacă materialele folosite, motiv pentru care este recomandat ca atunci când vrei să îți cumperi un astfel de șemineu să alegi magazinele specializate, unde vei discuta cu consultanți dedicați și vei obține nu doar cele mai bune informații, cât și garanție pentru materialele folosite și funcționalitate de lungă durată.

Cel mai adesea, oamenii confundă șemineul cu soba lemne, construite în mod diferit. Evident, nu vorbim despre o sobă de teracotă, ci de o construcție arhitecturală, cu randament sporit. Spre exemplu, soba pe lemne este ideală pentru a încălzi un spațiu mic, pe când un șemineu pe lemne poate încălzi întreaga locuință.

Dacă până acum câțiva ani, românii preferau să își încălzească locuința cu o centrală pe gaz, astăzi au devenit mai buni cu mediul înconjurător și optează pentru sobe sau șeminee pe lemne, mai puțin poluante, dar cu un randament termic ridicat.

În fața acestor multiple variante, alegerea unui model anume de șemineu, soba sau termoșemineu este o alegere extrem de dificilă, ce necesită documentare și sfaturi avizate din partea specialiștilor. Nu uita că, înainte de a face o achiziție, să iei în calcul funcționalitatea, apoi prețul și design-ul.

Produsele de pe alego.ro ajung la ușa ta în maxim 2 zile lucrătoare, iar sobele, șemineele pe lemne și coșurile de fum beneficiază de transport gratuit. Alege produsele și materialele de care ai nevoie pentru a construi un șemineu decorativ, un termoșemineu sau o sobă pe lemne. La Alego, partea a grupului PEFOC, găsești nu doar șeminee, ci și accesorii, ușă șemineu sau coșuri de fum, mereu în stocuri suficiente pentru a răspunde cererilor.

Adauga Comentarii

Adauga Comentarii

Basic HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id> <p> <br> <span> <img src alt height width data-entity-type data-entity-uuid data-align data-caption>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • Only images hosted on this site may be used in <img> tags.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
Permalink

Nume
admin

Puteti alege din gama existenta pe website modelul de semineu pe lemne dorit: http://www.alego.ro/modele-seminee-alego

Opinii

https://bit.ly/2Ds8Frn

 

„Există viitor pentru motoarele diesel. Vrem să punem punct, odată pentru totdeauna, dezbaterii privind declinul tehnologiei diesel.”

Dr. Volkmar Denner, CEO Bosch

Dr. Jochen Köckler

Tehnologia nu înseamnă a concura cu oamenii; este vorba de a ajuta oamenii. Noi suntem cei care luăm deciziile și stabilim cursul.

Dr. Jochen Köckler, Președintele consiliului de administrație al Deutsche Messe

O abordare a Inteligenței Artificiale de succes nu se referă doar la tehnologie, ci mai ales la oameni inteligenți. Organizaţiile ar trebui să aibă ca prioritate atragerea şi cultivarea de talente.

Carmen Adamescu, Partener EY România

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare

Romtherm 2019