novapex

 

Termostate RS PRO cu iluminare de fond, cod adresă R/F, wireless

termostatul RS Pro 920D
vizualizari

Un termostat este o componentă care detectează temperatura unui sistem fizic și îndeplinește acțiuni astfel încât temperatura sistemului să fie menținută în apropierea punctului dorit. Termostatele sunt utilizate în orice dispozitiv sau sistem care încălzește sau răcește la o temperatură de referință; exemplele includ încălzirea clădirilor, încălzire centrală, aer condiționat, sisteme HVAC, încălzitoare de apă, precum și echipamente de bucătărie, inclusiv cuptoare, frigidere, incubatoare medicale și științifice.

Aurocon COMPEC vă oferă a plajă bogată de soluții de control a temperaturii: termostate, ventilatoare, accesorii, conducte HVAC, aparate de aer condiționat, filtre de aer și accesorii sunt doar o parte din produsele disponibile, de la producători precum: Ebm-Papst, OMRON, Rittal, RS Pro, Vortice, Honeywell.

Un exemplu poate fi termostatul RS Pro 920D. (Nr. stoc RS 719-4152)

 

termostatul wireless RS Pro 920D

Acesta este un termostat wireless (RF) programabil pentru cameră. Setul constă dintr-un transmițător (TH-920D) și un receptor (RV-0356) cu o rază de acțiune de 30 de metri. O facilitate unică numită RF Address Code Setting (funcție de stabilire a codului adresă) este integrată în receptorul RF ca parte a procedurii de punere în funcțiune. Aceasta asigură că receptorul va răspunde numai instrucțiunilor trimise de la transmițător.

Selectiv, printre caracteristicile tehnice ale termostatului pot fi menționate: contact nominal de 16A, iluminare de fond , funcționare fără fir, domeniu de temperatură între +5 °C .. +35 °C. Durata programului este de 2 zile (weekend), 5 zile (zilele săptămânii), 7 zile. Tensiunea de alimentare este de 230Vac.

Oferta completa de Produse RS Pro pe https://ro.rsdelivers.com/
Aurocon COMPEC SRL
Distribuitor autorizat RS Components
021 304 62 33
compec@compec.ro

Adauga Comentarii

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu un vizitator uman și pentru a preveni postarea automată de spam.

Opinii

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Credem ca ‘Smart’ poate fi cu adevărat inteligent, doar dacă îmbunătățește viețile oamenilor.

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Vom continua să dezvoltăm capacitatea de producție astfel încât să atingem obiectivul ambțios de a fi în primii trei producători de boilere electrice în Europa în următorii 3 ani.

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Cu siguranţă inteligenţa artificială va reprezenta viitorul şi în domeniul aparatelor de măsură şi control.

Horia Voicu, director AFRISO Romania

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

"Scopul și provocarea majoră pe care am avut-o în 2018 a fost informarea corectă și educarea clienților, deoarece în România încă se fac multe improvizații în acest domeniu. Vrem să continuăm să specializăm meseriași în acest domeniu."

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare

 

ROFMEX 2019