14.767 de vizitatori au ajuns #BifeSim2023 – cel mai important eveniment dedicat industriei home & deco

109 vizualizari
BifeSim2023
Distribuie pe

În perioada 21 – 24 septembrie, în Centrul Expozițional ROMEXPO s-a desfășurat BifeSim2023 - Târgul Internațional de Mobilă, Echipamente și Accesorii. 14.767 de vizitatori au venit la ROMEXPO să descopere cele mai noi tendințe din domeniu, să se inspire din stilurile extravagante de amenajare interioară și exterioară și să se bucure de super ofertele pregătite de firmele expozante.
La eveniment au participat 100 de companii reprezentative pentru industria home & deco, suprafața expozițională ocupată fiind de peste 10.800 mp. BifeSim2023 a înregistrat un grad de internaționalizare de 18%. 

           BifeSim2023                                  BifeSim2023         

Vedetele ediției au fost piesele de mobilier din lemn masiv inspirate de mesteșugul românesc, materiale pentru design interior care îmbină frumusețea cu rezistența în timp și durabilitatea, saltele premium realizate cu tehnologia pocket – spring și cele cu spumă memory cu infuzie de Aloe Vera, precum și sistemele pocket pentru mobilier care ajută la eficientizarea spațiului

BifeSim2023     BifeSim2023

În cadrul evenimentului, producătorii de mobilă, dar și cei care au un business în domeniul arhitecturii, implementează proiecte de design sau oferă consultanță în domeniu, au avut ocazia să-și prezinte proiectele spectactaculoase în fața vizitatorilor specialiști, dar și a publicului larg. Mult decât atât, evenimentul i-a ajutat să identifice noi oportunități de colaborare, să prospecteze cererea și concurența și să încheie parteneriate benefice pentru afacerea lor..

BifeSim2023        BifeSim2023

BifeSim2023 a promovat și culorile vedetă ale sezonului, obiectele de decor must - have în orice proiect de design, elementele naturale care ilustrează legătura dintre om și natură, materialele și piesele de mobilier care sunt la modă, precum și articolele cu aspect vintage care dau un farmec aparte spațiului de locuit. De asemenea, târgul a prezentat și cele mai avansate utilaje și echipamente folosite în procesul de producție, execuție, finisare și montaj.

BifeSim2023                 BifeSim2023

La BifeSim2023 au fost expuse și piesele impresionante realizate de cei mai talentați arhitecți și designeri în cadrul Concursului Național de Design de Mobilier, iar Asociația Industriei Lemnului – Prolemn, în colaborare cu Camera de Comerț și Industrie a României și cu sprijinul ROMEXPO,  a organizat Conferința Green Industry.
BIFE SIM – cel mai important eveniment dedicat industriei home & deco - este organizat de ROMEXPO, în parteneriat cu Asociația Producătorilor de Mobilă din România și Camerele de Comerț și Industrie Județene

 

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Reea Agency

Video