Alukönigstahl și partenerii săi vă așteaptă la BAU 2023

10 vizualizari
bau 2023
Distribuie pe

Mai sunt doar câteva săptămâni până la deschiderea celui mai așteptat târg dedicat construcțiilor și arhitecturii, în cadrul căruia veți putea descoperi noile dezvoltări, optimizările produselor și gama largă de servicii pentru viața și muncă în lumea de mâine oferite de către partenerii Alukönigstahl: Schüco, Jansen și Warema.

Pentru construcții și renovări prietenoase cu mediul

Costurile ridicate ale energiei și consumul excesiv, emisiile extrem de ridicate de CO2 și consecințele vizibile ale schimbărilor climatice sunt provocări pe care industria construcțiilor trebuie să le abordeze imediat. La standul partenerului ALUKÖNIGSTAHL Schüco (standul 301 din hala B1), totul se referă la construcții și renovări durabile. Sub moto-ul "Building Networks", compania își prezintă serviciile orientate spre viitor și portofoliul său complex de produse inovative. De asemenea, Schüco va prezenta noi soluții adecvate pentru construcții prietenoase cu mediul și produse pentru construcții ecologice.

ALUKÖNIGSTAHL și Schüco văd sustenabilitatea ca pe o provocare holistică, atât ca obligație, dar și ca forță motrică, și se concentrează pe nevoile clienților lor. Pornind de la acest fapt, produsele sunt dezvoltate pentru a aduce o contribuție activă la construcții durabile. De exemplu, soluția de top Schüco AOC. TI (Add-On-Construction, Timber) promovează utilizarea sporită a lemnului, care este o resursă regenerabilă și, în același timp, folosește tehnologii inovatoare care permit un maxim de creativitate pentru arhitectura contemporană. Este important de menționat faptul că sistemul a fost certificat Silver conform Cradle to Cradle Certified® Products.

Siguranță și protecție maximă pentru persoane și clădiri

În acest domeniu, este prezentată o gama completă de produse de protecție contra efracției, împotriva propagării focului și fumului, precum și împotriva gloanțelor și exploziilor. Complet invizibile din exterior, componentele de înaltă securitate și geamurile corespunzătoare integrate în profil oferă rezistență la efracție până la RC 5, rezistență la glonț până la FB7-NS și protecție maximă împotriva exploziilor, testate și certificate.

Folosind produsele inteligente, legate în rețea și digitalizate de la Schüco, anvelopa clădirii devine o interfață inteligentă între interior și exterior: de exemplu, sistemele de ventilație și de management ale clădirilor, sisteme excelente de control acces și de comunicare cu ușile.

Sisteme pentru elemente înalte de la podea la tavan, uși pliante, uși glisante, elemente rabatabile,  pivotante precum și uluitoarele fațade Freeform își găsesc locul aici. O noutate este  sistemul glisant Panorama Design Schüco AS PD 75.HI , o soluție cu prag fără bariere cu acționare mecatronică.

Designul și funcționalitatea se completează reciproc, fiind la fel de importante

Asa cum suntem obișnuiti, partenerul Alukönigstahl pentru sisteme din otel, Jansen, va ocupa la BAU 2023 standul nr.320 din hala B1. Vizitatorii târgului vor afla cum profilele pentru fațade, ferestre și uși de la Jansen armonizează funcționalitatea, estetica și designul, și câte posibilități oferă oțelul, atât arhitecților, cât și fatadierilor. Cu sistemele de profile din oțel de la Jansen, sunt posibile forme și suprafețe care cu greu pot fi realizate cu un alt material.

Construim durabil pentru generațiile viitoare

Pentru ALUKÖNIGSTAHL și Jansen, sustenabilitea include utilizarea eficientă și conștientă a resurselor naturale. Oțelul este un material de construcție natural și regenerativ, iar profilele din oțel au capacitate portantă mare chiar dacă au dimensiuni reduse, fapt care generează economie de material, reduce volumul construcției și costurile de exploatare.

Meet the sun

Eficiența energetică este un factor important pentru sustenabilitatea construcțiilor. Alături de noi la standul 338 din hala C2 va fi prezentă compania Warema, liderul pieței europene de soluții de protecție solară controlate inteligent, care va prezenta cele mai recente tendințe în materie de sisteme de umbrire și soluții inteligente pentru construcții. Încă din faza de proiectare - pentru proiect de modernizare, de renovare sau pentru clădiri noi - se pot face ajustări importante cu scopul de a utiliza cât mai bine controlul luminii naturale sau de a optimiza automatizarea clădirii cu ajutorul unor sisteme inteligente.

Standul Warema de la BAU 20213 va reflecta posibilitățile de utilizare, fiind împărțit în zone tematice: Renovare, Siguranță și bunăstare, Clădiri inteligente, Soluții arhitecturale și Viață în aer liber.

 

Pentru actualizări, vă invităm să vizitaţi site-ul companiei www.alukoenigstahl.ro și paginile sale de Facebook, LinkedIn şi Instagram.

Tags

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Reea Agency

Video