Gealan Romania investeste peste un milion de euro in 2013

87 vizualizari
casa pasiva
Distribuie pe

Rezultate in crestere cu 20% pentru primul semestru

Gealan, liderul pietei locale de profile din PVC pentru ferestre si usi, preconizeaza, pentru anul 2013, un buget de investitii de peste un milion de euro, pentru dezvoltarea de noi tehnologii, utilaje, a unor produse eficiente energetic, dar si training-uri tehnice si de vanzari pentru parteneri, introducerea unui nou soft care sa ii ajute in proiectare si nu in ultimul rand educarea publicului prin campanii de comunicare.

Pentru primul semestru al anului in curs compania raporteaza cresteri de 20% fata de acelasi semestru al anului trecut
”Anul acesta a inceput pentru noi cu semne pozitive, in crestere cu aproximativ 45% pentru primul trimestru comparativ cu aceeasi perioada din 2012, insa trebuie sa avem in vedere ca vremea a fost mai calda si astfel proiectele au avut un start mai rapid. Piata locala este inca dificila pentru partenerii nostri, asa ca am inceput sa exploram si alte piete precum Libia, Algeria, sa ne extindem in Arabia Saudita, Irak sau Iran. Din exporturile pe care le facem catre Germania, Bulgaria, Croatia, Republica Moldova si noile piete ne dorim sa acumulam aproximativ 10% la cifra de afaceri totala”, a declarat Aurel Vlaicu, Director General Gealan Romania.

Compania de profile din PVC estimeaza o crestere a cifrei de afaceri pentru anul in curs de aproximativ 10% comparativ cu anul 2012 cand a inregistrat 28,2 milioane de euro.
”In sustinerea acestor obiective credem ca ne va ajuta strategia de business deschisa catre alte piete, catre tehnologii care sa aduca produse in premiera pe piata locala, dar si aparitia ”noului” consumator din generatia tanara, educat deja in spiritul calitatii, mult mai atras catre performanta, calitate si design”, a adaugat Aurel Vlaicu.

In ceea ce priveste categoria de produs, sistemul S 9000 este focusul in acest an, iar investitiile vor fi atat in dezvoltarea acestuia, cat si in comunicarea lui catre consumatorul final. Sistemul este utilizat in constructia de case pasive intrucat prezinta o valoare de izolare termica deosebit de ridicata, cu o adancime de constructie de 83 mm si un concept inteligent de garnituri cu trei planuri de etansare. Secretul consta si in rigidizarea din otel si cele 6 camere pentru toc si cercevea. O inaltime mai mare a peretului de acoperire a geamului asigura nu doar o izolare termica mult imbunatatita, dar reduce si predispozitia la condens.

Sistemul S 9000 se poate folosi totodata la renovarea de cladiri vechi sau la orice alta constructie noua si reprezinta o alternativa sigura pentru casele pasive, atat din punct de vedere al costurilor intrucat elimina facturile la intretinere, cat si al confortului celor care le locuiesc.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Reea Agency

Video