Un nou an, o nouă baie: Modernizare DIY prin relansarea gamei de baterii GROHE Swift

106 vizualizari
1
Distribuie pe

La începutul unui nou an, GROHE - un brand internațional pentru soluții complete de baie, bucătărie și accesorii, relansează gama de baterii GROHE Swift pentru a ușura renovările din baie, dar și pentru a le face mai accesibile tuturor.

Parte din portofoliul Grohe QuickFix, aceste baterii contemporane și accesibile, disponibile în diferite dimensiuni, vin cu tot ceea este nevoie pentru a realiza modernizarea perfectă în regim DIY. Produsele sunt integrate într-un un pachet care te scapă de griji în instalare întrucât includ un manual de instrucțiuni, instrumentul pentru montaj și un videoclip explicativ ușor de urmărit.

O soluție modernă și accesibilă, noua baterie GROHE Swift are un design îmbunătățit, cu un mâner minimalist. Bateria este mai înaltă și mai lungă față de predecesoarea sa, făcând-o mai ușor de utilizat. Disponibilă într-o gamă variată, caracteristicile sale asigură că este rezistentă și rentabilă. Tehnologia de economisire a apei GROHE EcoJoy ajută la reducerea consumului de apă fără a compromite confortul. Acest lucru se datorează și tehnologiei GROHE Long-Life ES, un mecanism integrat de economisire a energiei care permite curgerea apei reci doar atunci când mânerul este în poziția de mijloc, prevenind astfel utilizarea inutilă a apei calde și, implicit, a energiei.

Bateria GROHE Swift este disponibilă în mai multe dimensiuni de la S la XL pentru a asigura încadrarea perfectă pentru orice tip de chiuvetă. Pentru a crea un aspect uniform în baie, noua  gamă GROHE Swift oferă opțiuni de baterii de duș și cadă expuse și încastrate, care sunt ușor de instalat și se potrivesc perfect cu orice tip de chiuvetă. Acest lucru oferă baza pentru o renovare rapidă și eficientă. Iar prin adăugarea unor mici schimbări precum o nouă culoare a pereților și accesorii asortate, modernizarea băii în noul an poate avea un impact chiar mai mare. 

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 1.911 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 1.008 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 690 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 13.059 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video