JYSK a ajuns în luna martie la 131 de magazine în România

99 vizualizari
Jysk Campulung Muscel
Distribuie pe

JYSK, retailerul scandinav de mobilier și produse pentru casă, a inaugurat pe 30 martie 2023 un nou magazin la Câmpulung Muscel, ajungând la 131 de magazine în România.

Amplasat pe Bulevardul I.C. Bratianu nr. 6, noul magazin are o suprafață totală de 1400 mp și va funcționa de luni până duminică între orele 10:00 – 21:00.

Pentru a marca inaugurarea, JYSK a pregătit un eveniment special pe 30 martie, în ziua deschiderii, cu muzică, baloane și oferte speciale de deschidere valabile doar în Câmpulung Muscel.

“Obiectivul JYSK este de a ajunge la 200 de magazine în România. Căutăm spații atât în orașe în care nu suntem încă prezenți, cât și orașe în care avem deja magazine, dar există potențial pentru mai multe magazine JYSK. În Câmpulung Muscel ajungem pentru prima dată și ne bucurăm că putem aduce produsele și ofertele JYSK mai aproape de locuitorii de aici. Credem că proximitatea este importantă pentru clienți, de aceea strategia noastră este să deschidem cât mai multe magazine fizice, pentru a fi mai aproape de consumatori”, spune Iraida Paiuc, Sales and Marketing Manager JYSK România și Bulgaria.

JYSK Câmpulung Muscel este amenajat conform noului concept Store 3.0. Podelele din lemn de culoare deschisă, un nou sistem de iluminat care economisește energie și culorile discrete sunt elemente importante ale noului design. În perioada următoare, compania va reamenaja toate magazinele mai vechi și le va moderniza conform conceptului actual.

“Eu și întreaga echipă a magazinului așteptăm cu nerăbdare deschiderea. Locuitorii din Câmpulung Muscel și din localitățile apropiate vor găsi în magazinul nostru o selecție atractivă de produse care să le înfrumusețeze casele și grădinile. În plus, cei care au nevoie de sfaturi pentru a găsi cele mai potrivite soluții pot cere cu încredere ajutorul asistenților de vânzare JYSK, care cunosc produsele și sunt întotdeauna pregătiți să ofere informații”, spune Maria Nițulescu, Store Manager JYSK Câmpulung Muscel.

Noua gamă de mobilier de grădină

Timp de o săptămână, între 30 martie și 5 aprilie, JYSK a pregătit oferte speciale de deschidere care vor fi valabile doar în magazinul din Câmpulung Muscel.

Peste 2000 de produse sunt incluse în ofertă, printre care mobilier de interior, saltele, plăpumi, perne, decorațiuni și textile pentru casă, produse pentru baie, perdele și draperii, lenjerii de pat. Reducerile ajung până la 75%.

Printre ofertele speciale se numără și reduceri la noua gamă de mobilier și accesorii de grădină, astfel încât clienții pot beneficia de prețuri mai mici la seturi de terasă, mese și scaune de grădină, umbrele de soare, șezlonguri, perne de grădină, ghivece, lămpi solare și felinare.

 

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Reea Agency

Video