JYSK a deschis primele magazine din Turcia

33 vizualizari
Jysk Turcia
Distribuie pe

Retailerul scandinav de mobilier și decorațiuni pentru casă JYSK intră într-o nouă piață de desfacere și deschide primele două magazine din Turcia în luna mai 2023.

De când a inaugurat primul magazin din Danemarca, în 1979, compania a crescut continuu, iar în prezent are peste 3200 de magazine. Acum, retailerul ajunge într-o nouă țară, Turcia.

Pe 4 mai, primele două magazine JYSK din Turcia si-au deschis porțile, prezentand clienților turci ofertele scandinave excelente. Cele două magazine se află în shopping mall-urile Torium AVM și Oasis Cadde.

“Suntem bucuroși că, începând din această lună, aducem ofertele noastre locuitorilor din Turcia. Așteptam de mult timp să ne extindem într-o nouă țară din afara Europei și credem că piața din Turcia are un potențial foarte mare. Suntem încrezători în faptul că sortimentul nostru de inspirație scandinavă va fi pe placul cumpărătorilor din Turcia și, ca de obicei, vom adapta o parte din gama noastră de produse pieței locale”, spune Jan Bøgh, President & CEO JYSK.

Încrederea în piața din Turcia este reflectată și în planurile ambițioase de extindere ale companiei.

“Primele două magazine sunt doar începutul expansiunii, deoarece vedem multe oportunități pentru JYSK în Turcia”, spune Jan Bøgh.

jysk turcia

Echipa de management din România coordonează și Turcia

Operațiunile JYSK din Turcia sunt coordonate de echipa de management din România, care este responsabilă și de Bulgaria. Astfel, organizația locală se va numi, începând din mai 2023, JYSK România, Bulgaria și Turcia.

Echipa de management a celor trei țări este formată din Alex Bratu - Country Manager, Simona Carp – HR Manager și Cristian Cuzmin – Financial Manager. Retail manager pentru JYSK Turcia este Luben Mishev, care a fost până acum Retail Manager pentru JYSK Bulgaria și care preia, pe lângă magazinele din Bulgaria, și pe cele din Turcia.

“Proiectul JYSK Turcia a început în urmă cu doi ani. Organizația din România și Bulgaria este responsabilă de intrarea JYSK pe piața din Turcia, ceea ce a implicat găsirea spațiilor potrivite pentru primele magazine JYSK, recrutarea angajaților locali, implementarea tuturor sistemelor JYSK și adaptarea acestora la legislația locală. Colegi din România și Bulgaria au luat parte la amenajarea primelor magazine JYSK din Turcia și vor lucra la evenimentul de deschidere a primelor magazine din țară. Este un proiect complex, internațional, iar experiența colegilor din celelalte țări va ajuta magazinele din Turcia să prezinte produsele și ofertele noastre în cel mai bun mod posibil”, spune Alex Bratu, Country Manager JYSK România, Bulgaria și Turcia.

Magazinele JYSK din Turcia vor fi deservite de Centrul de Distribuție din Bozhurishte, Bulgaria, care deservește în prezent 11 țări, printre care și România.

jysk turcia

Țara cu numărul 48

Turcia devine cea de-a 48-a țară în care este prezent JYSK. Dintre aceste țări, 28 funcționează direct sub compania JYSK, iar celelalte funcționează în sistem franciză.

“Avem un model de business puternic, care se potrivește foarte bine atât în țările în care suntem prezenți direct, cât și în cele în care JYSK este franciză. Cred că unul dintre atuurile noastre este reprezentat de conceptul de magazin mic, care ne permite să fim mai aproape de clienți, astfel încât aceștia să aibă parte de o experiență de cumpărături cât mai ușoară”, spune Jan Bøgh.

Pe lângă magazinele fizice, JYSK lansează și webshop-ul pentru Turcia, care va prezenta clienților un sortiment extins și le va pune la dispoziție diverse variante de livrare, în funcție de preferințe.

“Obiectivul nostru este să le oferim clienților o experiență rapidă și simplă, indiferent în ce fel preferă să cumpere”, spune Jan Bøgh.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Reea Agency

Video