Tot ce trebuie să știți despre deșeurile din construcții

134 vizualizari
Tot ce trebuie să știți despre deșeurile din construcții
Distribuie pe

Materialele de construcție sunt în prezent la mare căutare. Ridicarea închiderii a declanșat o creștere a numărului de proiecte de construcții, ceea ce face ca aprovizionarea cu materiale deja rare să fie și mai dificilă. Materialele cresc în preț și sunt greu de procurat, ceea ce pune lupa pe modul în care companiile de construcții utilizează și elimină materialele.

Din cauza penuriei, industria a fost lovită de realitatea cantității de materiale care se irosește. Industria construcțiilor este cel mai mare consumator de resurse naturale din Regatul Unit și utilizează 400 de milioane de tone de materiale în fiecare an, producând un volum enorm de 100 de milioane de tone de deșeuri.

Se produc multe deșeuri deoarece o mare parte din deșeurile din construcții nu pot fi reciclate, un studiu din 2013 arată că 13% din materialele de pe șantier ajung direct la deșeuri fără a fi folosite.

Tipuri de deșeuri din construcții

Deșeurile din construcții se referă la ceea ce se creează în timpul activităților de construcție, cum ar fi ambalarea sau demolarea. Se referă, de asemenea, la materialele care sunt irosite ca urmare a comenzilor excesive. Site-ul guvernamental a publicat o listă cu deșeurile de construcții obișnuite:

-Insultație care conține azbest
-Beton
-Cărămizi
-Țiglă și ceramică
-Lemn netratat
-plastic
-Deșeuri metalice
-Sol și pietre
-Ciment
-Vopsea și lacuri

Lista de mai sus reprezintă doar câteva tipuri de deșeuri produse în construcții. Este important ca cei implicați în construcții să recunoască ce deșeuri produc, înainte de a încerca să le reducă.

Cum puteți reduce deșeurile din construcții?

Reducerea, reutilizarea, reciclarea este cunoscută și sub numele de "cei 3 R" și a devenit un slogan foarte răspândit pentru a contribui la conștientizarea modului în care impactul asupra mediului, cauzat de utilizarea materialelor, poate fi minimizat. Acesta constă în 3 metode de reciclare pe care companiile de construcții le pot implementa cu ușurință în activitatea lor pentru a reduce deșeurile.

Reduceți

Primul pas al procesului este reducerea. Reduceți cantitatea de deșeuri care este produsă. Această soluție este cea mai eficientă din punct de vedere al costurilor și cea mai bună pentru mediu. Companiile de construcții pot reduce cantitatea de materiale pe care le folosesc planificând din timp și asigurându-se că comandă doar ceea ce au nevoie.

Beneficiile reducerii deșeurilor din construcții

Reducerea deșeurilor din construcții prezintă numeroase beneficii, atât pentru mediu, cât și pentru companiile de construcții. Beneficiile pentru companie includ:

- Câștig de bani prin reciclarea materialelor
- Îmbunătățirea reputației în fața clienților, furnizorilor și a potențialilor clienți, deoarece compania dvs. va fi văzută ca fiind prietenoasă cu mediul.
- Să fiți văzut ca o afacere "verde", ceea ce vă poate diferenția de concurenții dvs.
- Economisiți bani prin reducerea cantității de materiale comandate/utilizate
- Economisiți timp, deoarece nu va trebui să eliminați atât de multe materiale

Există, de asemenea, o listă lungă de beneficii pentru mediul înconjurător, dintre care câteva includ:

- Păstrează resursele naturale
- Reduce emisiile de CO2
- Mai puține deșeuri ajung la groapa de gunoi
- Riscul de incidente de poluare va fi mai mic

 

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 1.911 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 1.008 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 690 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 13.059 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video