Energie solară pentru confortul casei tale

4358 vizualizari
SolarLogistic
Distribuie pe

Solar Logistic

De 12 ani, începând cu anul 2007, facem sisteme solare termice, mai precis distribuim, montăm, servisăm şi implementăm sisteme solare termice în sisteme clasice de încălzire.

Ne-am dorit să fim un partener credibil al firmelor de instalaţii, instalatorilor şi revânzătorilor, oferind consultanţă în alegerea sistemului solar, în ofertarea competentă a acestuia, oferind asistenţă tehnică la montajul şi punerea în funcţiune a sistemelor livrate.

De la început am ales soluţia panoului solar plan de calitate, de la cel mai mare producător de panouri solare din AustriaGREENoneTEC Solarindustrie – devenind (în cele din urmă) un distribuitor direct al acestuia pe piaţa din România.

GREENoneTEC Solarindustrie

Avem livrate în ţară peste 3000 de sisteme solare cu panouri plane austriece, iar la cele mai complicate sisteme solare am asistat la montarea şi punerea în funcţiune a acestora.

GREENoneTEC Solarindustrie

Oferim clienţilor noştri un panou solar fiabil în mai multe variante constructive, cu performanţe superioare în funcţionare, de mare încredere, cu un termen de garanţie de 10 ani de la data montajului, cu un comportament excelent în funcţionare în cele mai diverse aplicaţii, cu un sistem de montaj profesional şi în acelaşi timp simplu, adaptabil la orice situaţie.

Solar Logistic

Oferim de asemenea anexele necesare într-un sistem solar presurizat cu circulaţie forţată, adică pompele de recirculare solare, vase de expansiune solare, antigel solar cu punct de fierbere ridicat, seturi de conducte de inox flexibil în izolaţie HT 220 grC, regulatoare electronice pentru sisteme solare simple, cât şi pentru sisteme complexe cu controlul încălzirii, componente hidraulice diverse.

Oferim vase de stocare, atât cele emailate (boilere), cât şi pentru încălzire - pufere de stocare în configuraţii şi dimensiuni diverse, de la parteneri din Germania.

Avem seturi complete de garanţii, documentaţii tehnice de montaj, documentaţii tehnice ale produselor oferite, în conformitate cu standardele in vigoare.

Câteva din lucrările noastre:

SolarLogistic

sistem solar pentru incalzire piscina

Sistem solar pentru încălzire piscină

Sistem solar pentru nevoi industriale apă caldă 12 panouri

Sistem solar pentru nevoi industriale apă caldă 12 panouri

Credem că putem fi un partener de încredere pentru orice firmă de instalaţii, revânzător sau instalator, lucrând în regim de distribuţie, cu condiţii de achiziţie flexibile, adaptate tipului de client şi respectăm regulile de vânzare pe palierele corespunzătoare, până la clientul final.

Alegeţi soluţia Solar Logistic pentru sistemul solar cel mai potrivit nevoilor clienţilor!

______________

Pentru a intra in legătură cu noi aveţi mai jos datele noastre de contact:

Solar Logistic SRL • Sediu si depozit: Str. Luncii Nr. 3 A, 335700 Orăştie, jud. Hunedoara

+40 743 755 801 • office@solarlogistic.rowww.solarlogistic.ro

Alegeţi Solar Logistic!

Sorry…This form is closed to new submissions.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA
Permalink

Dl. Minel, va rugam sunati la 0743 755 801 pentru orice intrebari legate de panouri, sunt mai multe tipuri. Sau puteti folosi formularul de mai sus -Cere oferta pentru acest produs- si va contactam noi.

admin
Permalink

Am o piscina de 5 mc apa
Astept sa-mi faceti o oferta pt incalzire
Doresc si pompa de recirculare cu filtru automatizare
Multumesc

Balogh Iosif
Permalink

As dori informații pt un sistem de panouri cu aport la încălzire menționez că am instalația funcțională cu centrala termica pe gaze.

Ion
Permalink

La bloc se poate monta un asemenea sistem și cât ar costa pentru încălzire apa

Nicoleta trif
Permalink

Pentru pret, va rugam sunati la 0743 755 801. Sau puteti folosi formularul de mai sus -Cere oferta pentru acest produs- si veti fi contactat de Solar Logistic. Multumim!

admin

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 420 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 25.410.511 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 2.240 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video