WSED 2012: Zilele internationale ale energiei sustenabile 2012

45 vizualizari
Wsed_2012
Distribuie pe

Organizator: O.Ö. Energiesparverband, Austria
Locatia: Stadthalle Wels, Austria
Domeniu: Eficienta energetica
Tipul Evenimentului: Conferinta
Limbi: Engleza, Germana, Italiana

Zilele internationale ale energiei sustenabile, una dintre cele mai mari conferinte la nivel european in acest domeniu reprezinta o combinatie unica de evenimente pe tema energiei durabile.
Timp de 20 de ani, experti si factori de decizie din toata lumea s-au intalnit la Upper Austria pentru a participa la acest eveniment. Zilele internationale ale energiei sustenabile se desfasoara in 2012 in perioada 29 februarie-2 martie. Pe parcursul a 5 conferinte de specialitate se vor prezenta si dezbate cele mai noi dezvoltari tehnologice, precum si exemple de succes de strategii europene. In ultimii ani, evenimentul a atras peste 10.000 participanti din 99 tari!

Zilele internationale ale energiei sustenabile 2012 vor oferi:
- locul de intalnire pentru comunitatea globala a energiei durabile
- cele mai noi tendinte tehnologice si studii de caz inspirationale
- actualizarile cu privire la politicile si legislatia in domeniu
- o perspectiva privind dezvoltarea pietelor europene si mondiale
- schimb de experienta intre experti si noi oportunitati de afaceri
- o contributie la cresterea gradului de constientizare pentru energie verde si eficienta energetica
- cinci conferinte
- vizite tehnice in domeniul biomasei si cladirilor eficiente
- o expozitie in domeniul energiei sustenabile, Energiesparmesse cu peste 100.000 vizitatori si 1.600 expozanti anual

Conferinte:

• Conferinta europeana pe tema peletilor - European Pellet Conference
Cea mai mare conferinta internationala pe tema peletilor: Tehnologie si trenduri ale strategiei, piete, inovatii, durabilitate, finantare, modele de afaceri; pentru prima data impreuna cu „Pellet Academy“ si „World Pellet Businesss Forum“.
• Conferinta “Cel mai redus consumator de energie” - Nearly Zero Energy Buildings
O conferinta care va dezbate cum se poate realiza o performanta energetica inalta in cladirile noi si cele renovate - tehnologii, strategii, instrumente de finantare, prezentari de proiecte, standarde ale optimizarii costurilor.
• Conferinta „WSED next!”
Conferinta ofera tinerilor cercetatori sansa de a-si prezenta munca si realizarile in domeniul biomasei si eficientei energetice.
• Conferinta “Energy Efficiency Watch”
O conferinta pe tema eficientei energetice actuale - o initiativa a Uniunii Europene (UE) cu focus pe serviciile energetice.
Aceasta conferinta este organizata ca parte a proiectului IEE-“Energy Efficiency Watch 2“ (EEW2) care are drept scop facilitarea punerii in aplicare a Directivei UE privind serviciile energetice.
• Conferinta “Biomasa-Parteneriate” - Biomass Partnerships
O conferinta despre modele de afaceri de succes in domeniul incalzirii cu biomasa: contractari, sisteme de incalzire si parteneriate incheiate in domeniul exploatarii biomasei.

Alte puncte de interes:

- Stakeholder Meeting “Constructiile cu un consum redus de energie: O viziune pentru 2020”
Aceasta intalnire se va concentra pe discutii legate de definitiile nationale ale constructiilor cu un consum redus de energie si pe implementarea regulamentului de cost optim. Mai multe detalii pe www.epbd-ca.org
- B2B-Meetings, vizite tehnice
Organizate de CATT, aceste intruniri ofera companiilor si organizatilor de cercetare din intreaga Europa ocazia de a stabili potentiale colaborari si stabili parteneriate de afaceri, in cadrul intrunirilor planificate individual; vizite tehnice la fabrici de peleti si la cladiri cu consum redus de energie.
- Prezentare de postere
Ofera posibilitatea expunerii initiativelor si proiectelor de succes in domeniul energiilor eficiente si cele regenerabile
- Expozitia “Energiesparmesse“
Expozitie in domeniul energiei regenerabile si eficientei energetice, cu peste 100.000 vizitatori si 1.600 expozanti anual

www.wsed.at


 

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Reea Agency

Video