novapex

 

Sala de curs complet renovata de Wilo Romania pentru studentii Facultatii de Inginerie a Instalatiilor din Bucuresti

wilo
vizualizari

Incepand cu luna noiembrie 2015, studentii din cadrul Facultatii de Inginerie a Instalatiilor (UTCB) beneficiaza de o sala de curs complet renovata.

Wilo Romania a sprijinit financiar modernizarea celei mai mari sali de curs din cadrul facultatii, aceasta avand o suprafata de 180 mp si 90 de locuri. Sala a fost complet renovata, de la zugravit, pana la mobilier nou si aparatura multimedia.

De asemenea, Wilo Romania pune la dispozitia studentilor si informatii tehnice despre pompele Wilo, iar cateva din cele mai importante modele au fost expuse in aceasta sala.

Astfel, viitorii specialisti in domeniul instalatiilor, dar si cadrele didactice, vor beneficia de un spatiu modern, atractiv si bine dotat pentru desfasurarea activitatii.

„Parteneriatul dintre Wilo Romania si Facultatea de Inginerie a Instalatiilor reprezinta viziunea companiei atat la nivel de grup, dar si local, de a veni in sprijinul specialistilor din domeniu, educatia fiind una din directiile in care Wilo investeste continuu si careia noi ii acordam o importanta deosebita” – Alin Gorga, director general Wilo Romania.

 

Opinii

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Credem ca ‘Smart’ poate fi cu adevărat inteligent, doar dacă îmbunătățește viețile oamenilor.

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Vom continua să dezvoltăm capacitatea de producție astfel încât să atingem obiectivul ambțios de a fi în primii trei producători de boilere electrice în Europa în următorii 3 ani.

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Cu siguranţă inteligenţa artificială va reprezenta viitorul şi în domeniul aparatelor de măsură şi control.

Horia Voicu, director AFRISO Romania

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

"Scopul și provocarea majoră pe care am avut-o în 2018 a fost informarea corectă și educarea clienților, deoarece în România încă se fac multe improvizații în acest domeniu. Vrem să continuăm să specializăm meseriași în acest domeniu."

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare

 

ROFMEX 2019