Aducerea salii de baie in era digitala

141 vizualizari
Innova
Distribuie pe
Industria produselor destinate salilor de baie cunoaste o crestere a produselor hi-tech si multifunctionale care intra pe piata - cele care nu ofera numai functiile de baza de curatare, ci, de asemenea, a celor care ne fac viata mai usoara, in sensul ca ne aduc un sentiment de lux si relaxare.
Subliniind angajamentul sau pentru design si inovatie, Roca a incorporat tehnologia avansata intr-un nou produs, Innova, o oglinda care va permite sa vedeti, sa atingeti si sa auziti. Innova este o oglinda generoasa pentru baie, chiar daca este una cu mici diferente fata de cele obisnuite.

Daca sunteti pasionat de gadget-uri, noua oglinda Innova de la Roca va va duce sala de baie intr-o noua era tehnologica.

 Oglinda Innova este dotata cu touchpad de inalta tehnologie incorporata in sticla. Avand instalat un radio FM stereo si optiunea de a conecta un mp3 player extern, acum va puteti bucura de toate melodiile preferate sau de programele de radio chiar in cea mai mica  incapere din casa.
Pentru a va asigura ca puteti vedea intotdeauna in mod clar, exista o lumina incorporata in oglinda care poate fi controlata prin intermediul touchpad-ului sau a unui comutator de lumina. De fiecare data cand lumina este pornita, un dispozitiv contra aburirii se asigura ca suprafata oglinzii este lipsita de umezeala. Oglinda afiseaza de asemenea ora si temperatura incaperii.
Si pentru ca totul este in sticla, oglinda ramane usor de curatat.
Oglinda este disponibila in doua forme si marimi diferite, 790mm x 790mm si 1000mm x 790mm.


Despre Roca
Roca este un nume cu rezonanta in lumea salilor pentru baie si un punct de referinta in design. Produsele sale se gasesc in prezent in peste 135 de piete, avand 68 de fabrici, in 18 tari.
Roca se afla in continua dezvoltare, luand o pozitie ferma pentru excelenta in proiectarea produselor sale, cu scopul de a oferi un spatiu in care sa ne bucuram de experiente unice pentru cele cinci simturi. Fiind o marca de talie mondiala, Roca creeaza produse versatile care sa se adapteze locuintelor din intreaga lume, oferind solutii unice pentru orice nevoi, de azi sau de maine.
La Roca, datorita unui proces de cercetare in curs, se contureaza un viitor in care designul si inovatia conlucreaza pentru bunastarea oamenilor. Roca colaboreaza cu designeri de seama, arhitecti si designeri de interior, precum Moneo, Chipperfield, Herzog&de Meuron, Benedito, Giugiaro sau Schmidt&Lackner. Toate acestea au permis ca Roca sa devina un brand de talie mondiala in crearea zonelor de baie.

www.roca.com

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 6.500 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 2.664 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 163.028 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video