De ce lavoarul pe blat e perfect pentru baia ta?

206 vizualizari
lavoar Villeroy Boch
Distribuie pe

Lavoarul pe blat a devenit o veritabilă piesă de decor fiind în multe băi punctul de atracție.

Formele, culorile și modelele propuse de producători sunt variate și de multe ori este greu să te decizi asupra unui singur model.

Dacă ai în plan amenajarea băii și ești în căutarea unor soluții care să fie atât practice, cât și moderne, atunci documentează-te temeinic și cu privire la un asemenea ansamblu. Stilul de design interior din baie, bugetul, spațiul din baie și preferințele personale vor influența decizia finală.

Lavoarele pe blat se încadrează perfect în stilul modern, sunt practice și le poți găsi într-o mare varietate de modele.

Sfaturi de la experți privind alegerea lavoarului suspendat

Un lavoar pe blat are multe avantaje, iar dacă spațiul din baie și stilul de design îți permit, cu siguranță nu vei regreta că ai ales să înlocuiești clasica chiuveta cu această piesă.

Varietatea de modele și forme fac ca lavoarul să fie o opțiune versatilă ușor de integrat în orice baie. Poți găsi lavoarele rotunde, dreptunghiulare, pătrate sau ovale confecționate din diferite tipuri de material și încadrându-se în stilul modern, minimalist sau clasic. Cauți un lavoar elegant? Descoperă lavoar pe blat Villeroy Boch.

Lavoarul pe blat este foarte ușor de instalat, ceea ce îl transformă într-o soluție ideală pentru cei care vor să aibă cât mai puține bătăi de cap atunci când își renovează baia. Pentru a putea fi montat lavoarul pe blat este necesară doar o gaură în blat prin care va trece sifonul și poate încă una pentru alimentarea bateriei, în cazul în care nu optezi pentru o baterie încastrată în perete. La fel de ușor va fi să înlocuiești fie lavoarul fie blatul, ulterior, fără să fie nevoie să renunți la ambele deodată sau la bateria pe care o folosești deja.

Un lavoar suspendat adaugă o notă de eleganță băii. Spre deosebire de alte soluții pentru baie, această este de departe cea mai potrivită atunci când vrei să construiești un decor modern. Una dintre cele mai căutate variante la ora actuală este cea care are în componența blaturile din lemn sau bambus, în culori cât mai naturale. Lavoarul pe blat este acel obiect din baie care are capacitatea de a transformă această încăpere într-o oază de relaxare.

Tipuri de lavoare pentru o baie mică

Lavoarul pe blat este ideal pentru băile de mari dimensiuni, pentru că ocupă destul de mult loc în încăpere. Dacă vrei totuși să achiziționezi un lavoar, chiar dacă nu ai foarte mult spațiu în baie, există câteva modele de lavoare potrivite. Lavoarul încastrat în mobilier, respectiv montat pe un dulap, este una dintre cele mai populare variante pentru cei care nu au mult spațiu în baie. Există apoi posibilitatea să alegi un lavoar suspendat și atunci să cauți un model de dimensiuni mai mici. Spațiul care rămâne sub lavoar poate fi folosit pentru depozitate. Lavoarul pe consolă este o altă soluție care nu ocupă mult loc în baie. Consola poate fi alcătuită din două sau patru picioare, ori dintr-un cadru cu patru lături, pe fiecare parte. Ori poți opta pentru clasicul lavoar pe piedestal, un model foarte des întâlnit.

Vezi toate modelele de lavoare moderne de la Neakaisa, vei avea surprize plăcute pentru ca aici calitatea este importantă.

Sorry…This form is closed to new submissions.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 0 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 176 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 0 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 176 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video