Noul KLUDI FIZZ 3S, eleganta si placere pura la dus

80 vizualizari
Kludi Fizz
Distribuie pe
Noua versiune cu 3 functii a parei de dus KLUDI FIZZ, combinatia perfecta intre aspect si utilitate, a fost recunoscuta pentru Design si Functionalitate de catre juriul Plus X Award din Germania, cea mai ravnita distinctie pentru inovatii in tehnologie la nivel international, devenind astfel „Cel mai bun produs al anului 2012” la categoria produse sanitare pentru baie.

Noua para de dus de la Kludi se incadreaza in tendinta actuala a unui limbaj exceptional, neregulat, in designul produselor sanitare pentru a seta noi standarde in experienta unui dus perfect. KLUDI FIZZ 3S preia elemente si forme din natura si le transpune in tehnologie, prin liniile organice care confera un aspect proaspat parei de dus.
Unicitatea elegantei jetului de apa si functionalitatea data de unghiul foarte redus dintre maner si capul de dus determina KLUDI FIZZ 3S sa devina nu doar o solutie atractiva din perspectiva designului, dar si pentru ca te poti bucura de un volum constant de apa ce acopera o arie mai mare, asigurand o placere pura la dus. Si pentru ca placerea sa nu devina efemera, Kludi a dotat para de dus cu un sistem practic de curatare rapida a pietrei de calcar.
Kludi a folosit elemente cromate in combinatie cu materiale in nuante de alb, usor lucitoare, tocmai pentru a rezulta un aspect perfect: proaspat, curat si luminos.

Datorita celor trei jeturi diferite, para de dus KLUDI FIZZ 3S este deosebit de flexibila si ofera satisfactie la dus, adaptata pretentiilor individuale. Selectarea tipului de jet dorit se realizeaza foarte usor datorita comutatorului incastrat pe maner. Optiunea Smooth Line ordoneaza jeturile mari intr-o linie, generand un curs paralel, constant al jeturilor individuale.
Jetul Volum creat de cele 75 de orificii este suav si acopera o arie mare, in timp ce programul Booster fixeaza jetul in centrul parei pentru a oferi posibilitatea unui masaj revigorant si relaxant. Cu aceste trei variante inglobate intr-o singura para, KLUDI FIZZ 3S asigura o satisfactie pura la dus.

KLUDI FIZZ 3S este disponibil in Romania, in magazinele de specialitate si showroomuri, la preturi cuprinse intre 242 si 300 lei, cu TVA inclus.

Premiul Plus X Award
Premiul „Plus X Award”, fondat in 2004, este cea mai importanta distinctie la nivel international care premiaza inovatia si care este acordata pentru tehnologie, sport si stil de viata. Alaturi de industriile deja fundamentate, incepand cu 2011 acest premiu a inclus o sectiune noua care a devenit permanenta, specializata pe produsele din industria baii si a bucatariei. Mai mult de 130 de membri ai juriului, experti independenti din 32 de tari, petrec cateva saptamani evaluand produsele cele mai performante si cele mai inovatoare in cadrul categoriilor de inovatie, inalta calitate, design, usurinta in utilizare, functionalitate, ecologie si ergonomie. Pentru mai multe informatii, puteti accesa site-ul www.plusxaward.com


 

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 1.887 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 5.110 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 25.210 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video