novapex

 

Roca prezinta eleganta ca stil de viata prin noua colectie vintage Carmen

Colecția Carmen
vizualizari
  • Carmen ne duce cu gândul la vremurile când stilul de design era o opțiune pe viață și totul era creat pentru a da un plus de inspirație 
  • Accesoriile și mobila de baie sunt dedicate celor nostalgici

Casele sunt pe-atât de diferite pe cât sunt oamenii care trăiesc în ele. De aceea, Roca oferă produse care ne ajută să creăm spații de baie potrivite fiecărui stil de viață, nevoi și persoane. Pentru că suntem unici și avem nevoi diferite, design-urile Roca sunt rezultatul a peste 100 de ani de soluții special concepute pentru fiecare gust. Tehnologii eficiente și durabile au fost create prin îmbinarea elementelor din trecut și viitor, pentru a ne oferi modele noi și exclusive.

Dacă sunteți un fan al filmelor clasice alb-negru și preferați să ascultați melodii pe vinyl, Roca va reuși să vă transpună în acea atmosferă. Carmen® este o colecție completă de baie care vă permite să călătoriți în epoca pe care ați visat mereu să o experimentați, când  eleganța era un stil de viață și fiecare detaliu avea sens. Închideți ochii și îndrăzniți să visați!
Roca

O îmbinare perfectă între detalii clasice și materiale moderne 

Colecția Carmen® este un tribut adus iconicului lavoar Roca din anii 1940.  Colecția este reinterpretată în prezent. Păstrând detaliile vintage ale pieselor de mobilier și a obiectelor din porțelan, Carmen reprezintă o colecție memorabilă care incorporează cele mai recente inovații în designul spațiilor de baie.
Marginea clasică de porțelan a lavoarelor  amintesc de liniile designului din trecut, în timp ce formele elegante ale căzilor din fontă scot în evidență stilul vintage al întregului ansamblu de mobilier.
Când vine vorba de mobilă, opțiunile sunt numeroase. Fie că alegeți  o unitate tip coloană cu rafturi de sticlă și lumini LED pentru depozitarea obiectelor, sau un corp cu sertare, toate sunt fabricate din lemn natural.Toaletele Carmen® integrează cele mai moderne tehnologii și materiale în proiectarea spațiilor de baie. Acestea au un nou design optimizat pentru a oferi o mai bună igienă: sunt dotate cu pereți interiori netezi fără margini și distribuție uniformă a apei pe întreaga suprafață a vasului de toaletă. Capacele sunt fabricate cu SUPRALIT®, o rășină exclusivă creată de Roca. Astfel, ele sunt mai durabile, mai igienice, mai ușor de curățat, mai sigure și mai silențioase.

www.roca.com
www.ro.roca.com

Adauga Comentarii

Basic HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id> <p> <br> <span> <img src alt height width data-entity-type data-entity-uuid data-align data-caption>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • Only images hosted on this site may be used in <img> tags.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu un vizitator uman și pentru a preveni postarea automată de spam.

Opinii

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Credem ca ‘Smart’ poate fi cu adevărat inteligent, doar dacă îmbunătățește viețile oamenilor.

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Vom continua să dezvoltăm capacitatea de producție astfel încât să atingem obiectivul ambțios de a fi în primii trei producători de boilere electrice în Europa în următorii 3 ani.

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Cu siguranţă inteligenţa artificială va reprezenta viitorul şi în domeniul aparatelor de măsură şi control.

Horia Voicu, director AFRISO Romania

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

"Scopul și provocarea majoră pe care am avut-o în 2018 a fost informarea corectă și educarea clienților, deoarece în România încă se fac multe improvizații în acest domeniu. Vrem să continuăm să specializăm meseriași în acest domeniu."

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

ajutor instalator

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare

 

ROFMEX 2019