Aerteknika

3 tendinte pentru caldura si ventilatie in 2018

termostat
vizualizari

Sezonul vacanței se apropie și ne pregătim deja pentru noul an, analizând trei tendințe de top pe care le-am observat în domeniul încălzirii și climatizării. Potrivit Middleton Heat&Air, sunt 3 tendințe influente pentru 2018:

Tendința 1: Sisteme inteligente

Există de ceva timp pe piață, dar nu ca și în prezent. Noile termostate îmbunătățite și inteligente au sporit confortul vieții de familie, cu mai puțini bani, acum mai mult decât oricând, popularitatea lor în creștere făcându-le să devină mai performante. Unele sisteme pot funcționa chiar și cu alte dispozitive inteligente Nest de securitate pentru acasă, pentru a vă ajuta să vă mențineți casa confortabilă și în siguranță în același timp!

Tendința 2: Conștienți de eficiență

Proprietarii de case cu simț practic știu că eficiența este cheia nu numai pentru întreținerea casei, ci și pentru economisirea de bani. Eficiența produselor HVAC a cunoscut multe progrese, de la filtrele de calitate la unitățile marcate cu Energy Star în privința eficienței energetice. Orice proprietar care tratează cu seriozitate eficiența realizează importanța procesului de întreținere de două ori pe an și a auzit de rating-ul MERV - Minimum Efficiency Reporting Value – valoarea minimă a raportului de eficiență, care ne ajută să înțelegem calitatea și eficiența unui filtru de aer.

Tendința 3: Căldură și ventilație zonală

Încălzirea și ventilația zonală a sistemelor HVAC concepute pentru a controla separat diferite zone ale casei au câștigat popularitate din cauza versatilității lor. Casele mari sau cu suprafețe mari care sunt neutilizate o bună parte a anului beneficiază cel mai mult de sistemele de încălzire și răcire zonale, deoarece acestea vă permit să adaptați încălzirea și răcirea după nevoi.

Este o prioritate nu numai să fim bine instruiți în tehnologia clasică, dar și să fim cu un pas în față atunci când vine vorba de noile tehnologii.

Opinii

https://bit.ly/2Ds8Frn

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Vom continua să dezvoltăm capacitatea de producție astfel încât să atingem obiectivul ambțios de a fi în primii trei producători de boilere electrice în Europa în următorii 3 ani.

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Împlinirea a 150 de ani de existență pentru AFRISO în 2019 este un eveniment semnificativ, o performanță unică în domeniu, care ne obligă pe mai departe să fim referința în tot ce înseamnă aparate de măsură și accesorii pentru instalații la cel mai înalt nivel de calitate.

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

"Scopul și provocarea majoră pe care am avut-o în 2018 a fost informarea corectă și educarea clienților, deoarece în România încă se fac multe improvizații în acest domeniu. Vrem să continuăm să specializăm meseriași în acest domeniu."

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare

Romtherm 2019