novapex

 

5 ani garantie extinsa + voucher eMAG cadou la achizitia unei centrale BAXI

””
vizualizari

””

Începând cu data de 01.08.2020  BDR Thermea Romania a relansat Campania  “2 ani extra garanție pentru centralele BAXI”.

””

Campania se desfășoară în perioada 1 August 2020 - 30 Noiembrie 2020 inclusiv, centralele achiziționate putând fi înregistrate pentru a primi extra-garanția într-un interval de maxim 30 de zile de la terminarea campaniei (31 Decembrie 2020).

Certificatele de Extra-Garanție 2 ani se solicită de către utilizatorii care au achiziționat o centrală termică rezidențială BAXI, direct pe pagina www.baxi.ro/campanie, care le trimite automat pe email Certificatul de Extra-Garanție.

PRODUSELE PARTICIPANTE

Campania se adresează utilizatorilor persoane fizice și juridice care vor achiziționa următoarele game de centrale termice rezidențiale marca BAXI:

    • Luna Avant

    • Prime

    • Duo-tec Compact

    • Luna/Nuvola Duo-tec

    • Luna/Nuvola Platinum

    • Power 32

În plus, începând cu data de 01 Octombrie 2020 a intrat în vigoare și campania 

Voucher eMag Cadou la achiziția unei centrale BAXI

””

Cumpărătorii finali care achiziționează o centrală termică BAXI până la sfârșitul lunii Noiembrie 2020 vor primi un voucher eMag cadou cu valoare de 150 lei, respectiv 250 lei, în funcție de tipul centralei termice achiziționate.

Astfel, pentru achiziția unor centrale din gamele compacte BAXI Prime și BAXI Duotec Compact E și Luna Avant, cumpărătorii vor primi un voucher de 150 RON.

””

 

Pentru toate celelalte modele de centrale rezidențiale din gamele BAXI Duo-tec, Platinum sau Power 32, valoarea voucherului cadou oferit este de 250 RON. 

””

 

Campania “Voucherului eMag Cadou” se adresează exclusiv persoanelor fizice.

Detalii despre Campaniile BAXI și condițiile de participare se regăsesc în Regulamentele Campaniilor de pe pagina www.baxi.ro/campanie.
 

Despre BDR Thermea

BDR Thermea Group, al treilea grup european producător de soluții pentru încălzire și climatizare cu sediul în Apeldoorn (Olanda), este proprietarul mai multor mărci cunoscute din domeniul încălzirii, printre care BAXI, De Dietrich, Remeha, Brötje, Chappée și Baymak.

Grupul are o cifră de afaceri de circa 1,8 miliarde Euro, peste 6.700 de angajați în Europa și operează în 102 țări la nivel global, ocupând poziții de top în numeroase piețe, printre care Italia, Marea Britanie, Franța, Spania, Olanda, Cehia, Polonia, Ungaria, Grecia, Ucraina și Rusia, dar și din America de Sud sau China.

BDR Thermea Group a deschis în Aprilie 2018 o filială în București, având ca obiectiv dezvoltarea și susținerea mărcilor sale în Romania, o piață importantă și strategică în domeniul încălzirii.

Importul produselor BAXI în Romania se realizează prin intermediul unei rețele de parteneri comerciali autorizați: AMIRIS Invest SRL – Brașov, GRUMTECH SRL - Piatra Neamț, RADOX SRL – București, SECPRAL Pro Instalații SRL – Cluj-Napoca, SIMODOR Grup SRL – Alba Iulia și SIMPLEX Trade Investment SRL – București.
 

BDR Thermea Romania SRL

Bd. Dimitrie Pompeiu nr. 5-7, Metroffice A2,

Parter, 13a, Sector 2, 020335 București

Telefon: 0374-424.800

Fax: 0374-090.500

Email: office@bdrthermea.ro

Internet: www.bdrthermea.ro, www.baxi.ro
 

Cere oferta pentru acest produs!

Adauga Comentarii

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu un vizitator uman și pentru a preveni postarea automată de spam.

Opinii

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Credem ca ‘Smart’ poate fi cu adevărat inteligent, doar dacă îmbunătățește viețile oamenilor.

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Vom continua să dezvoltăm capacitatea de producție astfel încât să atingem obiectivul ambțios de a fi în primii trei producători de boilere electrice în Europa în următorii 3 ani.

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Cu siguranţă inteligenţa artificială va reprezenta viitorul şi în domeniul aparatelor de măsură şi control.

Horia Voicu, director AFRISO Romania

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

"Scopul și provocarea majoră pe care am avut-o în 2018 a fost informarea corectă și educarea clienților, deoarece în România încă se fac multe improvizații în acest domeniu. Vrem să continuăm să specializăm meseriași în acest domeniu."

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare

 

ROFMEX 2019