DEVILINK - controlul wireless al incalzirii interioare

105 vizualizari
devi
Distribuie pe

 

Control fara fir al temperaturii - dintr-o singura unitate de control centrala
Sigur si fiabil, Devilink™ este un sistem de comunicare bidirectionala bazat pe o tehnologie fara fir. Daca credeti ca solutiile de ultima ora pentru controlul incalzirii la interior sunt complicate si costisitoare, Devilink™ va va schimba opinia. Creat pentru confortul dumneavoastra, Devilink™ stabileste noi standarde in domeniul controlului modern al incalzirii. Este vorba de cea mai avansata tehnologie, care va ofera posibilitatea de a controla incalzirea la interior dintr-o singura unitate de control centrala.

Solutia Devilink™ consta in trei echipamente fara fir: Echipamentul obligatoriu Devilink™ CC (unitatea centrala de control) si Devilink™ FT (termostat pardoseala) precum si cel optional Devilink™ RS (senzor de camera). Impreuna aceste echipamente ofera un ambient interior de care va puteti bucura la maxim in fiecare zi.

Incalzire exacta in casa ta: 20,5 grade inseamna 20,5 grade

Construit pe baza unui sistem simplu si prietenos cu utilizatorul, Devilink™ este alcatuit dintr-o unitate de control centrala care controleaza senzorii si termostatele din intreaga casa. Va ofera chiar confortul termic de care aveti nevoie.

Cu acest echipament modern este posibil controlul individual pe camere. Indiferent de camera, puteti regla temperatura asa cum va place. E foarte usor. Personalitatile diferite au nevoi diferite, asadar, temperaturi diferite. Cu Devilink™ toata lumea e fericita.
O solutie de ultima ora – design elegant si de ultima ora pentru fiecare casa
Devilink™ este in interior un sistem de comunicare bazat pe tehnologie fara fir si stilat in exterior, datorita design-ului de ultima ora. Un design creat pentru a se potrivi perfect in orice mediu, indiferent de design-ul interior al camerei.

Ecran tactil prietenos cu functii usor de utilizat
Devilink™ este simplu de utilizat pentru orice membru al familiei. Doar cateva apasari pe ecranul tactil inteligent si puteti regla temperaturile. Ecranul tactil inteligent este foarte prietenos cu utilizatorul si va ghideaza in toate alegerile pe care le faceti. In cazul in care aveti nevoie de ajutor un ghid de asistenta sensibila la context va asista la fiecare imagine a ecranului. Veti putea vedea pe urmatoarea pagina cateva caracteristici ale Devilink™

Timp mai scurt de instalare – configurare wireless foarte rapida
Va bucurati imediat de ambientul interior al casei dvs. Devilink™ se monteaza si se pune in functiune cat ai clipi. Datorita tehnologiei, instalarea fara fir necesita un minim de instalatii de cabluri efectuate de un antreprenor profesionist.

Gandeste verde! – optimizeaza consumul de energie in folosul mediului inconjurator
Devilink™ este eficient cu privire la consumurile de energie electrica. Pe tot parcursul anului. Fara risipa de energie datorita posibilitatii de programare saptamanala in functie de perioadele de absenta din locuinta, de perioadele de somn sau de cele in care aveti nevoie de o temperatura mai joasa. In plus, functia plecat va ofera o economie de energie si costuri atunci cand sunteti plecat de acasa. Trebuie doar sa introduceti perioada in care sunteti plecati si Devilink™ regleaza temperatura.

Caracteristicile selectate ale Devilink™
Devilink™ este sistemul de control al viitorului. Este construit pe o platforma scalabila care permite adaugarea de noi functii. Sistemul este construit sa se dezvolte odata cu necesitatile dvs. Mai jos sunt enumerate cateva dintre caracteristicile de baza, pentru a va crea o imagine asupra diferitelor posibilitati.

NOU! Devilink™ HR - Releu ascuns
Devilink™ HR (Releu ascuns) este un dispozitiv care serveste la comutarea intre pozitiile ON/OFF a elementelor de incalzire sau a altor instalatii electrice, fie prin comanda manuala, fie conform programarii.

Devilink™ HR trebuie montat in doza de aparat in perete. Pentru a evita perturbatia semnalului, este recomandat ca doza de aparat sa nu fie metalica. Instalarea elementelor de incalzire sau a altor echipamente electrice trebuie facuta conform normelor uzuale de instalare.

NOU! Devilink™ PR -Releu de tip Plug-in
Releul Devilink™ PR (Releu de tip priza) este un releu pentru Devilink™ HR. Devilink™ PR trebuie doar pus intr-o priza Schucko disponibila, in orice loc convenabil pentru Dvs. Instalarea elementelor de incalzire sau a altor echipamente electrice se face doar prin conectarea la priza prin intermediul Devilink™ PR. NB! Elementele de incalzire care se conecteaza la Devilink ™ PR trebuie sa aiba protectia lor pentru supraincalzire. Instalarea sistemului Devilink™ este foarte usoara deoarece toata comunicarea se realizeaza wireless (prin unde radio).

Cand utilizati Devilink™ HR/PR pentru controlul incalzirii, este recomandat sa il combinati cu dispozitivul Devilink™ RS ca sa puteti asigura intregul confort necesar. Totodata, aveti optiunea secundara de a utiliza Devilink™ HR/PR ca un comutator ON/OFF pentru alte echipamente electrice: radiatoare electrice, lumini, etc., fie prin comanda manuala, fie conform programarii. Nu instalati un sistem de incalzire prin pardoseala fara a avea montat un senzor de pardoseala atunci cand elementul de incalzire se afla montat pe sau sub suprafete din lemn sau alte suprafete (ex. linoleum, mocheta)!!!

Danfoss SRL
Sos. Oltenitei 208, Popesti-Leordeni, jud. Ilfov
tel. 031-222.21.01; fax: 031-222.21.08
danfoss.ro@danfoss.com
www.devi.ro

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 1.887 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 5.110 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 25.210 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video