Aerteknika

LG Electronics introduce o noua gama de sisteme de incalzire

THERMA V: pompă de căldură monobloc aer-apă
vizualizari

THERMA V: o pompă de căldură monobloc aer-apă echipată cu agentul frigorific inovator și ecologic R32

O linie de produse deja aliniată la noile reglementări privind mediul, satisfăcând consumatorii exigenți care doresc să cumpere un produs în deplină conformitate cu directivele viitoare.

Acest produs inovator poate fi utilizat pentru diferite soluții de încălzire, de la apă caldă la scopuri sanitare și încălzire prin pardoseală.  THERMA  V  R32 monobloc este echipată cu tehnologii avansate pentru a oferi clienților avantaje deosebite, inclusiv eficiență energetică ridicată, confort maxim și control ușor.

Gama THERMA V de la LG este capabilă să ofere o performanță de încălzire printre cele mai bune de pe piață, datorită zecilor de ani de experiență în domeniul încălzirii și tehnologiilor avansate de aer condiționat proiectate de-a lungul anilor.

THERMA V monobloc R32 se mândrește cu cel mai puternic sistem de încălzire dintre modelele din gama THERMA V, datorită freonului R32, care, pe lângă asigurarea unui impact ecologic foarte redus, îmbunătățește eficiența și performanța, permițând obținerea unui coeficient sezonier de performanţă în cazul încălzirii de 4,45 și îndeplinind cerința de clasificare energetică A +++ valabilă din 2019.

O altă caracteristică distinctivă a acestui model este că garantează o performanță excelentă de încălzire chiar și la temperaturi exterioare deosebit de scăzute. THERMA V R32 monobloc funcționează la o temperatură exterioară de -25°C și poate produce o temperatură a apei calde menajere de până la 65°C, chiar și în condiții climatice deosebit de dure.

În plus, compresorul revoluționar scroll LG oferă o eficiență și o fiabilitate unică. Intervalul de funcționare 10-135 Hz reprezintă o îmbunătățire evidentă, sporind eficiența la sarcini parțiale și permițând utilizatorului să atingă temperatura dorită rapid, permițând o funcționare mai stabilă prin eliminarea  vibrațiilor prezente în compresoarele tradiționale.

Fiabilitatea este asigurată de schimbătorul de căldură Ocean Black Fin, care are o rezistenţă înaltă la coroziune, deoarece este proiectat să funcționeze în medii cu risc de coroziune. Acest lucru se traduce într-o durată de viață mai lungă a produsului și costuri reduse de întreținere.

THERMA V R32 monobloc este controlat de LG SmartThinQ, o aplicație smartphone care permite utilizatorului să controleze și să gestioneze de la distanță funcții precum pornirea / oprirea, gestionarea avansată a operațiilor, monitorizarea consumului de energie, temperatura și modul de operare.

 

Adauga Comentarii

Basic HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id> <p> <br> <span> <img src alt height width data-entity-type data-entity-uuid data-align data-caption>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • Only images hosted on this site may be used in <img> tags.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.

Opinii

https://bit.ly/2Ds8Frn

 

„Există viitor pentru motoarele diesel. Vrem să punem punct, odată pentru totdeauna, dezbaterii privind declinul tehnologiei diesel.”

Dr. Volkmar Denner, CEO Bosch

Dr. Jochen Köckler

Tehnologia nu înseamnă a concura cu oamenii; este vorba de a ajuta oamenii. Noi suntem cei care luăm deciziile și stabilim cursul.

Dr. Jochen Köckler, Președintele consiliului de administrație al Deutsche Messe

O abordare a Inteligenței Artificiale de succes nu se referă doar la tehnologie, ci mai ales la oameni inteligenți. Organizaţiile ar trebui să aibă ca prioritate atragerea şi cultivarea de talente.

Carmen Adamescu, Partener EY România

Top Categorii

Romtherm 2019

 

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare