1 mil euro investitie in Fabrica de plasa din fibra de sticla de la Brasov

146 vizualizari
Temad Productie
Distribuie pe

Cu o investitie de peste 1 mil. de euro si crearea a peste 50 de locuri de munca, fabrica de plasa din fibra de sticla de la Brasov, inaugurata in noiembrie 2013, este unul din proiectele de anvergura ale companiei TEMAD PRODUCTIE, membra a grupului Temad.

Materii prime verificate si aprobate, personal specializat si echipamente profesionale sunt doar 3 dintre atu-urile care stau la baza principiilor pe care compania isi bazeaza activitatea. Fabrica produce plasa din fibra de sticla de 145g/mp si 160g/mp, in diferite culori (alb, portocaliu, verde, galben), pe role de 1 m latime si cu lungimea de 50 m. Calitatea este primordiala in procesul de fabricatie, de aceea, fiecare rola este atent verificata si aprobata de specialisti.

Reabilitarea termica – solutia pentru facturi de incalzire mai mici
Majoritatea blocurilor de locuinte din Romania, construite dupa proiecte elaborate in perioada 1950 – 1990, prezinta un nivel scazut de izolare termica, iar aceasta se traduce in facturi mari pentru incalzire. In sezonul rece, 40% din caldura unui apartament se pierde din cauza gradului redus de izolare termica, desi locatarii o platesc. In acest context, reabilitarea termica a cladirilor este cea mai buna solutie, atat pentru reducerea costurilor privind incalzirea acestora in sezonul rece cat si racirea in sezonul cald.
Astfel, plasa din fibra de sticla joaca un rol foarte important in realizarea proiectelor de reabilitare termica, atat calitatea cat si pretul acesteia influentand in mod considerabil rezultatul final.

7 mil. mp de plasa productie anuala Temad
Noua fabrica de plasa din fibra de sticla din Brasov va avea o productie anuala de aprox. 7 mil. mp, asigurand astfel necesarul pentru reabilitarea termica a peste 3.500 de blocuri cu 10 etaje.
Distributie in 24 de ore, oriunde in tara
TEMAD detine o retea de distributie nationala cu 14 filiale, depozite regionale si un parc auto cu peste 160 de autovehicule, facand astfel livrari in orice localitate, in 24 de ore.

Temad – profil de companie
Infiintata in 1994, TEMAD este una din cele mai importante companii de distributie din Romania, recunoscuta pe piata materialelor auxiliare pentru constructii, amenajari si decoratiuni. Compania are un portofoliu vast de produse de calitate superioara ce acopera o arie foarte larga de aplicatii si utilizari: adezivi, etanseizanti, spume poliuretanice, vopsele spray auto, decorative si speciale, spray-uri tehnice, echipamente de protectie, sisteme de fixare, abrazive si scule aschietoare, profile din aluminiu si PVC, accesorii pentru zugravit, accesorii pentru termoizolatii si pentru gips-caton, benzi adezive si de etansare, vopsele lavabile, tencuieli decorative, accesorii pentru baie si bucatarie, produse de curatat, rasini, scule de masurare si de gradinarit, odorizante auto.

Grupul de firme TEMAD
In contextul economic actual, crearea propriilor centre de productie reprezinta o prioritate in strategia de dezvoltare a companiei TEMAD, atat prin implicare in dezvoltarea regionala cat si pentru optimizarea costurilor operationale si asigurarea stocurilor de marfa necesare in desfasurarea activitatii. Astfel ca, in anul 2013 s-a luat decizia infiintarii a inca 2 companii: TEMAD ENERGIE - Centrala fotovoltaica si TEMAD PRODUCTIE - Fabrica de plasa de fibra de sticla, care acum formeaza Grupul de firme Temad.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 13.059 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 800 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 28.700 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video