Arhitectul britanic David Kohn prezinta interiorul anului 2013 in aprilie, la Bucuresti

64 vizualizari
The Carrer Avino
Distribuie pe
In perioada 7-8 aprilie 2014, la Bucuresti va avea loc cea de-a patra editie a Expoconferintei Internationale de Arhitectura GIS, unde arhitectul britanic David Kohn va prezenta, in calitate de invitat special, interiorul anului 2013.

Compania londoneza David Kohn Arhitects a proiectat si amenajat anul trecut apartamentul „The Carrer Avino”, din Barcelona pentru care a si castigat trofeul „Interiorul anului 2013”, la categoria Rezidential a Festivalului International de Arhitectura, Design si Amenajari Interioare Inside, desfasurat in Singapore. Punctul de atractie al locuintei este o pardoseala mozaicata realizata din placi triunghiulare de gresie care isi schimba treptat culoarea, de la verde la rosu, dintr-un capat in celalalt al apartamentului. Acest proiect reflecta orasul Barcelona si, potrivit arhitectului, este un omagiu adus orasului.

Pe langa acest renumit si apreciat proiect putem mentiona si alte doua lucrari ale arhitectului: „A room for London”, un proiect realizat cu ocazia Jocurilor Olimpice, unde oamenii au fost invitati sa petreaca o noapte in camera de deasupra Londrei si „Skyroom. Barul de pe acoperis”, un proiect ingenios, numit de catre specialisti „o mica bijuterie arhitecturala”. Proiectul a constat in realizarea unui bar pe acoperisul unei cladiri de birouri, din Anglia.

Biroul de arhitectura David Kohn Arhitects (DKA) este recunoscut si apreciat la nivel international, fiind distins cu premii improtante, precum: RIBA, D&AD, New London, Conde Nast si Design of the year in anul 2012. In anul 2010 David Kohn a primit decoratia de „One - off House Arhitect of the year”, iar in 2009 titlul „Young Arhitect of the year”. De asemenea, DKA este nominalizat la categoria UK Interior Architect of the Year Award 2013.

La GIS 2014, alaturi de David Kohn participa arhitecti si designeri care au semnat interioarele premiate din ultimul an, castigatori ai concursurilor internationale la sectiunile: birouri, hoteluri, baruri, restaurante, spa-uri, rezidential, sport, bai si multe altele.

Expoconferinta de Arhitectura de Interior, Design, Mobilier si Iluminat GIS face parte din seria expoconferintelor internationale de arhitectura si antreprenoriat organizate de ABplus Events, alaturi de INGLASS, LAUD, RIFF si CONTRACTOR.

Data, locatia: 7-8 aprilie 2014, Bucuresti
Structura evenimentului: expoconferinta - sesiuni plenare, workshop-uri specializate, expozitie tematica
Organizatori: ABplus Events, Ordinul Arhitectilor din Romania
Website: www.iegis.ro
Contact: gis@abpusevents.com

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 13.059 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 800 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 28.700 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video