Coilprofil alaturi de EFdeN: acum suntem complet acoperiti!

45 vizualizari
coilprofil
Distribuie pe

Ceea ce trebuie sa stiti despre compania Coilprofil este faptul ca a fost deschisa in 2001 si isi dezvolta in fiecare an activitatea, utilajele si produsele pentru a raspunde cerintelor clientilor si partenerilor. Coilprofil produce tigla metalica, sisteme pluviale si sisteme metalice: tabla cutata, panouri sandwich, profile usoare, casete de fatada, casete structurale.

Coilprofil ofera alternative moderne la solutii clasice de acoperire, iar misiunea companiei este de a furniza solutii care sa imbine utilul cu placutul, in armonie cu personalitatea cladirilor si a zonelor in care se afla acestea, solutii garantate pentru obtinerea confortului pe o durata indelungata. Pe langa aceasta, produsele de la Coilprofil sunt concepute si fabricate la standarde europene care permit utilizarea lor in tarile din Uniunea Europeana si nu numai.

Am apelat la ei pentru ca filozofia lor se bazeaza pe incredere, respect si calitate, valori cu care ne identificam si noi. Coilprofil vrea sa materializeze valorile in care crede cu tarie nu doar prin produsele si activitatea comerciala, ci si prin proiecte sociale in zona sportului si a culturii, iar mai nou si in sfera sustenabilitatii, a eficientei energetice si a grijii fata de natura, prin proiectul EfdeN. Aici puteti vedea cum integram o parte din produsele Coilprofil in casa noastra.

Suntem bucurosi sa avem parteneri care ajuta comunitatea locala in cadrul careia isi desfasoara activitatea si pentru faptul ca deruleaza proiecte de succes. Le multumim pentru implicarea sincera si pentru faptul ca sunt increzatori ca investesc intr-un proiect de succes!

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Reea Agency

Video