Aerteknika

Criterii in alegerea tamplariei termoizolante

alegerea geamului termoizolant
vizualizari

Alegerea tâmplăriei termoizolante pentru căminul tău nu trebuie tratată cu indiferență. Mai mult decât atât, nu prețul trebuie să te îndrume înspre o alegere sau alta, ci unele detalii tehnice, care fac diferența între un „geam termopan” și o tâmplărie termoizolantă adevărată.

1. Unul din cele mai importante criterii este ca societatea să dețină un sediu unde poate fi găsită, și mai mult decât atât, să aibă un showroom în care pot fi văzute produsele promovate, un portofoliu ce o recomandă, precum și personal specializat care să ofere consultanță în alegerea celor mai bune produse din punct de vedere tehnic.

2. Pentru ca tâmplăria termoizolantă să își aducă aportul la confortul căminului tău, aceasta trebuie să îndeplinească unele cerințe tehnice:

- materiale de ultimă generație – un profil de calitate trebuie să aibă minim 70 mm adâncime de construcție și 5 camere, obligatoriu să fie Clasa A (adică cu o grosime a pereților exteriori mai mare de 3 mm), iar în cazul profilelor foliate imitație de lemn, să fie realizate de producătorul profilelor, la standarde ridicate, pentru a evita exfolierea profilelor;

- rigidizarea profilelor să fie realizată cu armături de oțel zincate, de 2 mm închise;

- feroneria este foarte importantă, trebuie să fie una de calitate, dotată cu sistem de microventilație și cu blocatori antiefracție pe tot conturul ferestrei, asigurând protecție antiefracție conform standardelor internaționale, clasificată RCN 2;

- echiparea cu geam termoizolant triplu. Având în vedere că suprafața vitrată depășește 80% din suprafață întregii ferestre/uși, este foarte important ce sticlă vom alege. Noi recomandăm a se folosi sticla de ultimă generație Planistar SUN cu grosime de 6 mm la exterior, pentru caracteristicile tehnice performante ale acesteia, însoțită de distanțierul termic Swisspacer Ultimate, cel mai performant distanțier termic din lume, certificat oficial de IFT Rosenheim;

- în cazul ușilor de intrare, este de mare importanță folosirea cercevelelor rezidențiale de 130 mm, rigidizate cu armături de oțel zincate de 2 mm, închise prin sudură, în toc și cercevea cu colțar sudabil, balamale cilindrice, cilindri Titan și sistem de închidere de siguranță cu bolt cârlig. Toate acestea sunt dotări standard în cazul ușilor de intrare;

- în ceea ce privește ușile de terasă, recomandarea noastră este folosirea cercevelelor de 104 mm. O soluție modernă pentru ieșirile pe terasă sunt ușile osciloculisante și HST - culisantă cu ridicare.

3. Montajul tâmplăriei este extrem de important. O fereastră de calitate poate fi pusă în valoare doar printr-un montaj corect al acesteia, în caz contrar apar disfuncționalități majore. Montajul se execută cu echipe specializate, cu echipamente specifice și folosind materiale de montaj de cea mai bună calitate.

Misiunea noastră este de a te ajuta să alegi cele mai bune produse din punct de vedere tehnic și calitativ, cu echipări de top.

De aceea, în Showroom-ul Ferestre Partner îți prezentăm tehnologia de ultimă generație din domeniul tâmplăriei PVC și a geamului termoizolant și împreună cu serviciile noastre de consultanță, găsim soluțiile potrivite pentru tine, clientul nostru.

Te așteptăm!

Ferestre Partner
Showroom: str. Livezeni nr.4/A2, Tg-Mureș (în curtea Coop. Metalul)
Contact: 0744-201848, 0265-256274
www.ferestrepartner.ro
Facebook: Ferestre Partner

Adauga Comentarii

Basic HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id> <p> <br> <span> <img src alt height width data-entity-type data-entity-uuid data-align data-caption>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • Only images hosted on this site may be used in <img> tags.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.

Opinii

https://bit.ly/2Ds8Frn

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Vom continua să dezvoltăm capacitatea de producție astfel încât să atingem obiectivul ambțios de a fi în primii trei producători de boilere electrice în Europa în următorii 3 ani.

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Împlinirea a 150 de ani de existență pentru AFRISO în 2019 este un eveniment semnificativ, o performanță unică în domeniu, care ne obligă pe mai departe să fim referința în tot ce înseamnă aparate de măsură și accesorii pentru instalații la cel mai înalt nivel de calitate.

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

"Scopul și provocarea majoră pe care am avut-o în 2018 a fost informarea corectă și educarea clienților, deoarece în România încă se fac multe improvizații în acest domeniu. Vrem să continuăm să specializăm meseriași în acest domeniu."

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare

Romtherm 2019